Tomaszeks_88 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam przegladalem ostatnio allegro i moim oczom ukazala sie sliczna siodemka. http://www.allegro.pl/item685196234_koneserskie_e32_v8_3_0_lpg_gwarancja_wawa.html i mam kilka pytan czy ta sidemka jest warta tych pieniedzy? jak jest z awaryjnoscia tych modeli oraz czy czesci nie kosztuja majatku? a moze juz ktos kiedys widzial te auto i procz wygladu nie jest zbyt wiele warte i nie watro go ogladac? Wedlug mnie jest sliczna i jakby byla za 10tys zl to juz bym jechal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam przegladalem ostatnio allegro i moim oczom ukazala sie sliczna siodemka.http://www.allegro.pl/item685196234_koneserskie_e32_v8_3_0_lpg_gwarancja_wawa.html i mam kilka pytan czy ta sidemka jest warta tych pieniedzy? jak jest z awaryjnoscia tych modeli oraz czy czesci nie kosztuja majatku? a moze juz ktos kiedys widzial te auto i procz wygladu nie jest zbyt wiele warte i nie watro go ogladac? Wedlug mnie jest sliczna i jakby byla za 10tys zl to juz bym jechal... Faktycznie wygląda na zadbaną :wink: -szara skóra mi srednio leży ale ok -cena wywindowana troche przez te felgi (pewnie z oponami to koło 3-4 tys kosztuja) -gosc przynajmniej nie sciemnia w opisie auta -przebieg 300tys jak najbardziej realny -brak fotek silnika , z zewnatrz ładne fotostory ale chociaz jedno by mógł wrzucic -NOWE ZAWIESZENIE to tez pojecie dosc szerokie i nie wiadomo co ma na mysli ale jesli wymienił wszystko to pare zł w to wpakował No i na koniec podstawowa sprawa , TO JEST V8 MANUAL , ciezko znalezc cos przyzwoitego w takiej konfiguracji ja szukałem prawie rok czasu :lol: Moim zdaniem zobacz jak sie gosc zachowa jesli zainteresujesz sie autem bez tych chromowanych felg , na ile wycenia auto , aha i gazownia do V8 to tez spory wydatek w okolicach 3,5tys zł wiec skoro pisze ze wszystko jest TIP TOP i jakby oddał tak jak stoi ze wszystkim za 13tysiaków to mysle ze stałbys sie jednym ze szczesliwszych posiadaczy E32 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Jeżeli wszystko co napisał jest prawdą ze szczególnym wskazaniem na bezwypadkowa przeszłość auta, pomijając odpustowe felgi, radyjko i silnik który moim zdaniem bardziej nadaje się do e34 i w dodatku jest wzbogacony o LPG to cena nie jest wygórowana i na pewno ktoś tyle za nią zapłaci bo jak wiadomo o e32 w dobrym stanie jest naprawdę trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 po chwili euforii spadlem na ziemie jak zobaczylem ile by mnie ubezpieczenie wynioslo Ale nie poddaje sie pojade jeszcze do niemiec zobacze ile tam kosztuja takie autka. Ale jeszcze nikt nie napisal jak jest z awaryjnoscia i wytrzymaloscia tych samochodow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja gdybym miał kase bez chwili wachaia kupiłbym siódemke uklon_bmw A ta dodatkowo wygląda świetnie,chociaż troche inaczej bym ją zrobił.. silnik który moim zdaniem bardziej nadaje się do e34 Czemu?Słaby jest?Przecież słabsze (z katem) 3,5 jeździ zaj***ście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 silnik który moim zdaniem bardziej nadaje się do e34 Czemu?Słaby jest?Przecież słabsze (z katem) 3,5 jeździ zaj***ście. 3.0 V8 to nie to samo co 3.5 R6 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ladne te nogi, choc na moj gust troche za chude :mrgreen: Autko ladne, ale te felgi moim zdaniem nie pasuja do niego. Kidys widzialem taka w Niemczech, w Trier za 850 euro, ale troche podniszczona, ale i tak byloby taniej ja wyszykowac, bo motor i blachy byly OK. Czekalem, az facet zejdzie z ceny, ale ktos ja kupil. Zauwazyliscie, ze sa dwie rozne tablice rejestracyjne? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 V8 M60 i 7er to nie zestaw do fisiowania choć żwawo ciągnie bude i używany z głową przez draiwera może być przekazywany z pokolenia na pokolenie:)Awaryjność silnika to mysle że nie duża bo te silniki nie są wyżyłowane i według mnie są długodystansowcami. Elementy auta zużywają sie adekwatnie do stylu jazdy i stanu dróg lub czasem nadchodzi ich kres a ceny części porównywalne z innymi bmkami np serii 5er także nie ma się co przerażać.Przebieg 300000 nie powinien działać na minus bo to jest teraz norma w ktorej kupuje sie e32 z tych rocznikow(ludzie normalnie je użytkują a nie trzymaja w garażu co może świadczyć o akceptowalnych wydatkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 7 - mka kozak, ale ta 6 -steczka też niczego sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 No wlasnie i co przekonuje do tego auta to to ze przed domem stoi jeszcze pare BMW w tym pelen klasyk i rodzynek BMW serii 6..... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A tym to się nie sugeruj zabardzo:)Przed sprzedażą można ustawić się koło 5 ładnych bumek dla polepszenia wizęrunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bqvemppcy3dn zawsze mozesz kupic cos takiego i poroic na swoj gust...chyba ze nie lubisz automatu...podana cena jest do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bqvemppcy3dnzawsze mozesz kupic cos takiego i poroic na swoj gust...chyba ze nie lubisz automatu...podana cena jest do negocjacji Cena tej szarej BMW jest powiem szczerze wysoka, ostatnio byłem w DDR i RFN-ie :)Widziałem ładne 7er za kwoty ok 1000e, do tego dochodzą koszta transportu, i rejestracji, ubezpieczenia ( a po wyżej 2000cm3 płaci sie nie mało- jakos 13,7% akcyzy od wartości), a samochody za 50e czy 100e - "okazje" przeszły do lamusa. Szukałem sobie i stwierdziłem że można terz wyrwac cos ciekawego w polsce i wyrwałem E34 525 TDS Touring Czarna 7er (z Allegro) pierwsza klasa jak w temacie "kozacka" pasuje do niej. Jesli chcesz kupić taki środek transportu, to ja bym sie bardziej jej przyglądnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ( a po wyżej 2000cm3 płaci sie nie mało- jakos 13,7% akcyzy od wartości) 18,6... ;( a ponoć akcyza to bezprawie było i KE nakazało zniesienie,więc czemu znowu -i to większa-jest? Szukałem sobie i stwierdziłem że można terz wyrwac cos ciekawego w polsce i wyrwałem E34 525 TDS Touring Wbrew pozorom w PL można znaleźć,ale trzeba poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bqvemppcy3dnzawsze mozesz kupic cos takiego i poroic na swoj gust...chyba ze nie lubisz automatu...podana cena jest do negocjacji Cena tej szarej BMW jest powiem szczerze wysoka, ostatnio byłem w DDR i RFN-ie :)Widziałem ładne 7er za kwoty ok 1000e, do tego dochodzą koszta transportu, i rejestracji, ubezpieczenia ( a po wyżej 2000cm3 płaci sie nie mało- jakos 13,7% akcyzy od wartości), a samochody za 50e czy 100e - "okazje" przeszły do lamusa. Szukałem sobie i stwierdziłem że można terz wyrwac cos ciekawego w polsce i wyrwałem E34 525 TDS Touring Czarna 7er (z Allegro) pierwsza klasa jak w temacie "kozacka" pasuje do niej. Jesli chcesz kupić taki środek transportu, to ja bym sie bardziej jej przyglądnął. ja tam nie wierze w takie cany 500 / 800 / 1000€ nigdy nie widzialem, chyba ze złomy. Za dobre auto w DE trzeba zapłacić i nierzadko wychodzi to drożej jak w Polsce, ale jest druga strona medalu... (mówię z mojego doświadczenia) brak roczarowań i niespodzianek oraz conajmniej rok jazdy bez dokładania (oleje, klocki itd. o tym nie mówię). Jak wiecie gdzie to chętnie pojadę po E32 za 800 - 1000euro. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ostatnio mat się ogłaszał, że sprzedaje swoją: http://www.forum.maxbimmer.pl/topics8/ja-po-raz-kolejny-ona-po-raz-pierwszy-vt11836,30.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jak wiecie gdzie to chętnie pojadę po E32 za 800 - 1000euro. Ta o ktorej pisalem stala w Trier, wnetrze bardzo zniszczone,ale i tak bylo warto. Nie byla wystawiona w internecie,ale stala u turasa. To bylo dawno,bo rok temu, ale okazje sie trafiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 IMPORTER zwracam honor...w sobote wrocilem z Monachium no i stoja tam po 800 -1000 euro przeróżne BMW oczywiście u handlarzy, ale powiem CI, że żadnej z nich bym nie chciał...totalny złom...ja wolę więcej zapłacić i nie brandzlować się z wymienianiem wszystkiego od A do Z renowacją itd itp. Patrzyłem na E32 88rok biała automat 3litry od dziadunia....synowie chcą sprzedać bo ojciec zmarł 1499euro, ale oprocz niebieskiego wnętrza i elektr, szyb to golutka....smieszny jedynie przebieg 178 tys i po stanie auta widać było, że raczej nie było dużo jeżdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Juz kiedys pisalem na temat handlarzy z okolic Monachium,ze nie mam najlepszego zdania o nich. Oczywiscie sa wyjatki. Ta ktorej tak zaluje byla z 1992roku 750. Stala u tego Turka, ale nie mial jej wystawionej w internecie http://www.autoscout24.de/CustomerArticles.aspx?cid=dqcgsk1rpl&asrc=bqaioozspous&aid=bqaioozspous&results=20&desc=0&sort=make . Pracuje w niemczech i czasami przywoze cos na lawecie, zeby troche dorobic, ale musze przyznac, ze ten zarobek to raczej jest tylko za prace jaka trzeba wlozyc w auto, zeby sprzedac, bo jezeli jest w b.dobrym stanie to najczesciej duzo drozsze niz u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 masz w 100% racje, tam za dobre auto trzeba dobrze zaplacic i liczyc na to, ze trafi sie gosc, ktory doceni stan auta, a nie bedzie sie sugerowal tylko cena na allegro, bo oferta ofercie nie jest rowna i wiele razy sie o tym przekonalem. ale wiekszosc woli zlepa z Polski (UWAGA DUZE UOGOLNIENIE) za 2 tys mniej juz zarejestrowanego i oplaconego, co potem doloza to juz niewazne <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 co do auta w temacie ponoć jest dobre tak pisali na 7er.pl mi się bardzo pododa bo ma dużo rzeczy zrobione ,które chętnie bym sam wykonał aucie,pełen shadow i lampy black, no i fajne nogi na fotce 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki.tychy Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 witam panowie ktos byl ogladac auto na zywo? lub macie jakies konkretne info na jej temat? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi