rafikone Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 moze ktos wie czy da sie to zobic czy mam zegary do wymiany zrobilem test zegarow przytrzy,alem guzik od kasowania dziennych kilometrow i przekrecilem stacyjke trzymajac ten guzik zaczelo mi pokazywac kilka pozycji i po tym wskazowki powinny drgnac a tu ruszyl sie tylko poziom paliwa i to w dodatku zamiasdt pojsc do konca to podniusl sie do poziomu 20 i opadl inne wskazowki nawet nie drgnely:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 a jak jedziesz to tez nic ?? jesli tak to do wymiany, ja tez tak mialem w e36...koszt 100-120 wiec nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 teraz dziala w czasiue jazdy czasem ale oszukuje licznik i obrotomierz a temperatura i poziom paliwa nie dziala wogule na tescie wskazowki skacza gdzies do polowy skali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi