rafikone Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 co jestr grane zegary mi nie dzialaja wszystkie bezpieczniki sa oki wiec tak:zegary nie dzialaja czasem podskocza pokaza z 5400 lub tysiac obrotow jak jade ze 100 km/h to pokazuja 40 km/h a teraz juz coraz czesciej nie dzialaja wogule co top moze byc zegary sie popsuly czy to wina kompa bo juz sam nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 jakie auto? e34? bo w starszych BMW w zegarach są akumulatorki, które być może już padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 525 tds e34 92 rok ale jak mam odpalony silnik to nic nie dziala:(ani obrotomiez ani zegar ani ekonomizer wskaznik temperatury i poziomu paliwa rezerwa tylko sie zapala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 A na teście zegarów działa? Bo może być tak jak piszeMaciek że padły akumulatorki.Trzeba rozkręcić zegary i w środku są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 a jak sie testuje zegary,a jakie to akumulatorki??dzisiaj bym rozebral zegary i zobaczyl,na poczatku zaczely szwankowac wskazowka od obrotow skakala raz wysoko raz nisko albo pokazywala 1000 obr a predkosciomierz przy rozpedzaniu nie chodzil i nagle wskakiwal na jakas predkosc np na 40km/h wskaznik temp i bezyny wogule sie nie ruszal swieci tylko rezerwa jak jest malo bezyny [ Dodano: 12 Lipiec 09, 14:34 ] okazalo sie ze mam problem rozebralem licznik a tu niema akumulatorkow:( wspomne ze mam licznik z elektronicznym wyswietlaniem przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi