machu221 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 witam <bmw_2> mam do was pytanie kto we wrocku lub okolicy robi tapicerke w aucie chodzi mi o fotele przednie i boczki drzwi w e36 coupe ale w welurze wszędzie tylko obijanie skórą i skórą a ja chce kurde welur z góry dzięki za pomoc bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 w kamiencu wroclawski jest tapicer jak pytalem z poł roku temu gadal ze za tauzena obszyje fotele i boczki niepamietam natomiast czy to jest z materiałem czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machu221 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 dzięki ja tu już u siebie kogoś znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi