Free Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Poruszając jeszcze na chwilę temat przebiegów w autach to mój kolega kupił miesiąc temu X5 z 2004 roku. Na liczniku było 125 000 km, po sprawdzeniu w ASO okazało się, że auto ma przejechane 320 000 km!!! :shock: :shock: To jest dopiero coś niesamowitego, żeby auto 5-cio letnie miało taki przebieg. Podejrzewaliśmy, że przebieg może być troszkę przekłamany, ale nie wiedzieliśmy, że aż tak... Po spotkaniu z Panem handlarzem usłyszał, że przecież taki przebieg to i tak nic strasznego jak na to auto, a on niczego nie zmieniał... Szczyt bezczelności i buractwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ten problem nie dotyczy tylko BMW....u nas wszystkie auta przekraczające graniczne, w sposob magiczny mlodnieja i wychodzi potem srednia 10 tys km rocznie......kpina!! a jak czlowiek sprzedaje i uczciwie 270 tys km na blacie to kazdy co tak duzo, co tak duzo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 I te inne "The King" :lol: hehe, a tu kolejny "KING" sie znalazl.. http://moto.allegro.pl/item690617275_the_king_of_the_road_rarytas_v8_m_sport_bbs.html#gallery Ten chociaz ma porawdziwy przebieg podany. Samochod moze i ladny, ale z cena dosc mocno przesadzil... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 I te inne "The King" :lol: hehe, a tu kolejny "KING" sie znalazl.. http://moto.allegro.pl/item690617275_the_king_of_the_road_rarytas_v8_m_sport_bbs.html#gallery Ten chociaz ma porawdziwy przebieg podany. Samochod moze i ladny, ale z cena dosc mocno przesadzil... :wink: język polski jest piękny, koleś powinien zostać pisarzem, ponieważ dwa słowa ZIMNY ŁOKIEĆ rozwinął do pięknej poetyckiej metafory: " E34 poprawiało mi humor w nie jeden gorszy dzień. Nie raz wsiadałem w wygodny skórzany, kubełkowy fotel, odpalałem wielki, potężny silnik v8 (obowiązkowo okno musiało być uchylone), ponieważ słuchanie jak budzi się do życia ten motor jest zjawiskiem nie do opisania. Następnie bieg i podróż byle gdzie, tylko żeby się przejechać" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Poruszając jeszcze na chwilę temat przebiegów w autach to mój kolega kupił miesiąc temu X5 z 2004 roku. Na liczniku było 125 000 km, po sprawdzeniu w ASO okazało się, że auto ma przejechane 320 000 km!!! :shock: :shock: To jest dopiero coś niesamowitego, żeby auto 5-cio letnie miało taki przebieg. Podejrzewaliśmy, że przebieg może być troszkę przekłamany, ale nie wiedzieliśmy, że aż tak... Po spotkaniu z Panem handlarzem usłyszał, że przecież taki przebieg to i tak nic strasznego jak na to auto, a on niczego nie zmieniał... Szczyt bezczelności i buractwa... Mam kilku znajomych, którzy rocznie robią 50-60k razy np. 10 lat to wiadomo ile daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tutaj kolejny z nieco przesadzona cena. Tak ciut ciut... hehe http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8024810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tutaj kolejny z nieco przesadzona cena. Tak ciut ciut... hehehttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8024810 Hehe jakis czas temu wklejałem to ogłoszenie (poprzednie) a dziale allegro itd itp czy cena przesadzona to ciezko powiedziec ale takie auto jesli jest w kolekcjonerskim stanie moze kosztowac koło 100 tysiaków , jakby nie patrzec to 8er V12 w manualu raczej za wiele tego nie znajdziesz nawet u niemiaszków :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie ukrywam, jest ladny. Ale niewazny jaki by byl, placic 130 tysiecy za samochod 15 letni, gdzie na liczniku ma 210 tys przejechane to niezly hardcore :roll: Jest przynajmniej 5 innych okazow na allegro (w automacie), gdzie niektore wygladaja naprawde ladnie, ale nie kosztuja powyzej 30 000. Wiec nawet kupic za 30, dolozyc 20 zeby doprowadzic go do stanu idealnego, i masz fure za 70 tysiecy mniej. Za duze dysproporcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ale niewazny jaki by byl, placic 130 tysiecy za samochod 15 letni, gdzie na liczniku ma 210 tys przejechane to niezly hardcore Uważasz,że 210tys to dużo? :shock: Poza tym weź pod uwagę to,że jeśli rzeczywiście wyprodukowano tylko 1510 szt. to jest to prawdziwy unikat.Kij wie ile z tego jeździ do tej pory,a ile jest w dobrym stanie. Jest przynajmniej 5 innych okazow na allegro (w automacie), gdzie niektore wygladaja naprawde ladnie, ale nie kosztuja powyzej 30 000. Tu masz unikat-manual,to 1. Dwa,że te za ok 25tys. to złomy... dolozyc 20 zeby doprowadzic go do stanu idealnego, i masz fure za 70 tysiecy mniej. To nie lepiej wydać te 70tys. odrazu na zakup w De? Nawet jeśli włożysz 20tys (a może się to okazać za mało) to 8er jest tak rozbudowanym autem,że nie masz pewności iż kwiatki nie wyjdą później. No i kolejna sprawa-wiadomo,że Niemcy też cenią sobie dobre auta,na mobile.de cena w tych okolicach nie jest niczym dziwnym. happy_bmw Ja jeśli bym miał kupe kasy,to nie wiem czy bym się nie zdecydował zrealizować jedno z marzeń za taką cenę. :twisted: Jako ciekawostka-była niedawno druga 850 za taką cenę na motoallegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi