Piotr Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=1320&Ing=pl&t=pkwzuendkerzen może komuś się przyda :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A które radzicie do BMW , NGK czy Bosch ?? (instalacja gazowa) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wszyscy polecają NGK do BMW , ja też na nich jezdze :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A które radzicie do BMW , NGK czy Bosch ?? (instalacja gazowa) ?? ja też mam gaz i jeżdżę na ngk :wink: pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 NGK !!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi