Wilczek_ Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jak już nie dawno wspominałem miałem taką małą niespodziankę w aucie foto poniżej tak na marginesie to autko jest kompletne tylko tak wygląda po rozebraniu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Heh prawie jak Flinstonowie :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 dobre na przemyt zywego towaru przez granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 hehe ale przydało by się coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wstaw kawałek sklejki albo deske z mebli<hahaha>, a na poważnie to jeśli masz zamiar długo nią jeszcze jeździć to wspawuj blachę (koszt dość wysoki) a jak nie to sprzedaj 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wstaw kawałek sklejki albo deske z mebli<hahaha>, a na poważnie to jeśli masz zamiar długo nią jeszcze jeździć to wspawuj blachę (koszt dość wysoki) a jak nie to sprzedaj 8) koszty to tam to żaden problem tylko trzeba to perfekcyjnie zrobić apropo blacha to 0,6 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to zalezy czy sam będziesz to robił czy jakiś blacharz(lub inny magik) i czy planujesz tym pojeździć jakiś czas czy zaraz "pogonić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 to zalezy czy sam będziesz to robił czy jakiś blacharz(lub inny magik) i czy planujesz tym pojeździć jakiś czas czy zaraz "pogonić" ojciec jest blacharzem już dobre parenaście lat i to zrobi ja wole tego nie ruszać auto ma być do jazdy i szybko nie mam zamiaru go gonić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ojciec jest blacharzem to nie wiem nad czym się zastanawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 no właśnie nad niczym na razie części kompletuje i szukam powoli innego silnika poza tym lekko drzwi z tej strony opadły różnica jest minimalna lecz to widać trochę zabawy z prostowaniem czeka.. tak to jest jak ktoś jeździ autem potem gdzieś stuknie i "naprawią w Polsce" bo na pewno nie był taki jak go z Niemiec sprowadzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 opadły różnica jest minimalna lecz to widać nie dla każdego,to takie "zboczenie" tych co robią przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi