///M3 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 rozumiem samochod moze parowac... ale nie tak mocno i nie tak szybko gdyby nie klima nie bylo by mowy o jezdzie ( gdy pada deszcz ) gdy wlacze zwykly nawiew jeszcze mocniej paruje ! wiec powracam do klimy... dlaczego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr520 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Plynu z chlodnicy nie ubywa(nie masz tlustych plam na szybie wewnątrz auta)?Filtr pylkowy kiedy wymienialeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Miałem to u siebie - przyczyna zatkany (czytaj zasyfiały) filtr kabinowy. Po wymianie problem znikł. Stary był cały czarny i miał spooooro syfu. A dmuchawa dobrze ci dmucha, czy na 4 idzie bo idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja mam klimatronik wiec jak dam całą skale obrotów wiatraka to jakos daje rade ale nie powiem zebym czuł wiatr we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Jeśli nie wieje tak jak powinno (czyli w miarę mocno) to wymieniaj filtr kabinowy, koszt nie duży (coś ok 30pln) a wymiana banalna (sam to zrobisz w 15min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Jeśli nie ubywa płynu chłodniczego to na 100% filtr kabinowy. Mojemu kumplowi jakiś magik tak poskładał E34-kę, że płyn walił mu w nawiewy dosłownie litrami... Skończyło się na tym, że w całym aucie zaczęło śmierdzieć wilgocią (poszło w tapicerkę i podłogę) i niestety autko przegniło:(... Najpierw wymień filtr, (tak jak kolega AWV napisał koszt niewielki), a jak problem nie zniknie to koniecznie sprawdź czy nie ubywa Ci płynu w zbiorniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Jak juz zostal poruszony problem filtrow kabinowych to mam krotkie pytanie czy E30 mialo filtr kabinowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jak juz zostal poruszony problem filtrow kabinowych to mam krotkie pytanie czy E30 mialo filtr kabinowy? Z tego co kojarzę to był, ale tylko w egzemplarzach z klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Na Google i Allegro nie znalazłem żadnego filtru kabinowego do e30... więc chyba nie było albo coś źle szukałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Filtr kabinowy do E30-stki http://www.schmiedmann.com/3_series/E30/Spare_parts_-_Lightning-heater_and_interior/Heater_and_airconditioning.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Filtr kabinowy do E30-stki http://www.schmiedmann.co...onditioning.htm Czyli za słabo szukałem, ale cena EUR 31.93 spora :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 E30 ma filtr kabinowy nie wiem czy sie cieszyc czy nie ale napewno trzeba go znalesc i zobaczyc w jakim jest stanie.... A moze juz ktos wymienial i wie gdzie jest? Dzieki za pomoc <bmw_2> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 a gdzie jest moj filterek:) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi