Kamil Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 postanowiłem pomalowac zaciski poniewarz te sa zardzewiale i pokryte osadem a to wszystko widac przez alufelge! tylko moje pytanie na jaki kolor?? nie chce rzadnego festynu czyli czerwonych pomaranczowych itd! chce aby to wygladalo estetycznie i ze smaczkiem myslalem nad srebrnym albo czarnym... a moze cos innego doradzicie?? a i jakiej farby do tego urzyc?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Tu masz podobny temat i czym malować : http://www.forum.maxbimmer.pl/topics27/malowanie-zaciskow-vt11497.htm?highlight=malowanie+zacisk%F3w Jeśli chodzi o kolor, to doradzam czarny albo w kolor nadwozia (ale jeśli auto jest czerwone, żółte itp to nie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 dzieki AWV czytałem to i widze ze mamy podobne zdanie co do tego <bmw_3> Jeśli chodzi o kolor, to doradzam czarny albo w kolor nadwozia tak sie składa ze auto jest czarne! pozdrawiam :drunk: [ Dodano: 5 Lipiec 09, 12:23 ] AWv a moze masz fotki jak to wyglada u Ciebie z czarnymi zaciskami?? chcialbym to zobaczyc ! to jak mozesz to podeslij. byłbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Niestety fotki nie mam, miałem malować zaciski w Compact-ie ale auto sprzedane. Może ktoś z Forumowiczów ma zdjęcie odmalowanych zacisków na czarno to pochwali się W sumie to one seryjnie nie są czarne pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Może ktoś z Forumowiczów ma zdjęcie odmalowanych zacisków na czarno to pochwali się fajnie by było!W sumie to one seryjnie nie są czarne no tez cos mi sie tak wydaje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja też mam czarne auto i mam zaciski pomalowane na czerwono i jakoś nie wygląda to wieśniacko, wiem kwestia gustu, z tyłu mam bedny i były też czerwone ale teraz po zmianie felgi pomalowałem na czarno bo za bardzo sie rzucały w oczy. a jeśli chodzi o farbe to (nie wiem z kąd jesteś ) ale we wrocku w motipie jest farba do malowania tłumików z firmy BROLL wytrzynuje temp. 650st. celcjusza, ja taką malowałem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a złote??? co myslicie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja też mam czarne auto i mam zaciski pomalowane na czerwono i jakoś nie wygląda to wieśniacko, wiem kwestia gustu, z tyłu mam bedny i były też czerwone... Mam tak jak miał kolega i też nie widzę w tym jakiegoś strasznego wieśniaczenia auta BTW Malowanie bębnów śliska sprawa - kiedyś zablokował mi się hamulec w jednym kole i zjarało farbe Widziałem ostatnio w czarnym Compactcie zaciski na srebrno i całkiem ładnie to wyglądało. Jeżeli nie na czerwono, to właśnie na taki bym pomalował. Złote mi się osobiscie nie widzą. :roll: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Foto ze srebrnymi zaciskami - wygląda całkiem całkiem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Malowanie bębnów śliska sprawa - kiedyś zablokował mi się hamulec w jednym kole i zjarało farbe hehe też tak miałem :mrgreen: wcześniej bebny były też czerwone ale moja dziewczyna raz jechała "kawałek" na zaciągniętym ręcznym (tak na jeden ząbek) i jeden beden zrobił sie czarno-czerwony :mrgreen: teraz oba pomalowałem na czarno i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Malowanie bębnów śliska sprawa - kiedyś zablokował mi się hamulec w jednym kole i zjarało farbe hehe też tak miałem :mrgreen: wcześniej bebny były też czerwone ale moja dziewczyna raz jechała "kawałek" na zaciągniętym ręcznym (tak na jeden ząbek) i jeden beden zrobił sie czarno-czerwony :mrgreen: teraz oba pomalowałem na czarno i jest OK hehe bmw_beer Mi spadła sprężyna z szczęk i też delikatnie hamował w trakcie jazdy - efekt podobny, czyli czarno-czerwony bęben :lol: Założyłem nowe sprężyny, zaryzykowałem pomalować znowu na czerwono i jak na razie też jest git Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi