Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 witam wszystkich 3 kolka sa juz wypolerowane efekt pobil mnie na twarz jade jutro po sruby zabezpieczajace i w niedziele zakladam kola na spota juz na nowych kolach happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no :shock: czekamy na efekt :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ciemność widzę... ciemność... Ecik... gdzie te fele!? Dalej nic nie widzę. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no właśnie zapodał byś jakieś fotki na rozgrzanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 po pierwsze,to ecik nie ma cyfrowki... a po drugie,to i tak,nawet,jakby mial,.to nie umie wrzucic fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To po kiego... wałka zakłada specjalny temat. Ja nie zakładam tematu za każdym razem kiedy filtr wymienię w samochodzie. A tak wogóle to... :roll: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To po kiego... wałka zakłada specjalny temat. Ja nie zakładam tematu za każdym razem kiedy filtr wymienię w samochodzie.A tak wogóle to... :roll: :wink: Dokladnie zgadzam sie z toba meles , wszedzie czytam tylko felga fele rant rancik ranciki itd to Chyba juz drugi temat , a nie ma ani zdjec ani nic ... Wiecie co jutro zmienie sobie plyn do spryskiwaczy , z zielonego na niebieski zalozyc temat i wrzucic zdjecia ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 bo ecik,to takie urzadzenie,ktore jak cos w aucie zmieni,to potem se pol nocy smiglem kreci w kiblu nie dostal instrukcji obslugi forum,wiec nic nie kmini a ja jeszce opon na alusy nie kupilem:/ ale moge wrzucic fotki moich kolpakow made by renault eheehehheehheehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Oto dzieci ecika: (ecik lubie mocny browar :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 :shock: wyglądają kozacko uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja w simsonie planuje pokrywki silnika tak wypolerować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no fajowe są.błyszczą się pięknie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 niezly efekt : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 jeszcze nie jest tak jak chcialem zeby bylo w sobote ida do poprawki wiec mysle ze bedzie ten efekt ktory ma byc :roll: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oto dzieci ecika:(ecik lubie mocny browar :mrgreen: ) jedna rada.. jak robisz fotografie auta (i nie tylko),to przykucnij,a wtedy duzo ladniej wyjdzie najlepiej tez jest skorzystac z zoomu (jak jest miejsce) i zrobic na maxymalnym zoomie optycznym z wiekszej odleglosci wtedy obiekt nie bedzie znieksztalcony a druga sprawa,ze ja tez lubie piwko powyzej 7 voltow bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oto dzieci ecika:(ecik lubie mocny browar :mrgreen: ) jedna rada.. jak robisz fotografie auta (i nie tylko),to przykucnij,a wtedy duzo ladniej wyjdzie najlepiej tez jest skorzystac z zoomu (jak jest miejsce) i zrobic na maxymalnym zoomie optycznym z wiekszej odleglosci wtedy obiekt nie bedzie znieksztalcony a druga sprawa,ze ja tez lubie piwko powyzej 7 voltow bmw_beer Rudolf jak jesteś taki super fotograf to czemu nie zapodałeś koledze zdjęć na forum :?: A jak lubisz mocny bro to se kup :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oto dzieci ecika:(ecik lubie mocny browar :mrgreen: ) jedna rada.. jak robisz fotografie auta (i nie tylko),to przykucnij,a wtedy duzo ladniej wyjdzie najlepiej tez jest skorzystac z zoomu (jak jest miejsce) i zrobic na maxymalnym zoomie optycznym z wiekszej odleglosci wtedy obiekt nie bedzie znieksztalcony a druga sprawa,ze ja tez lubie piwko powyzej 7 voltow bmw_beer Rudolf jak jesteś taki super fotograf to czemu nie zapodałeś koledze zdjęć na forum :?: A jak lubisz mocny bro to se kup :!: nie zapodalem zdjec,bo mi nie powiedzial,ze juz kuplka zalozyl i dopiero wczoraj je zobaczylem...druga sprawa,ze nie zapodalem wczesniej zadnych fotek,bo czekalem,az bedzie mial polersony gotowe a wcale nie che kogos krytykowac.. po prostu ja sie uczylem na swoich bledach przez wiele lat i chcialem sie podzielic moja wiedza-spostrzezeniami a trzecia sprawa,ze codziennie se kupuje mocny bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi