chiccoo Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak jak w temacie, goraco w środku strasznie. Regulacja temp. nie daje znaku życia, ciepłe powietrze leci wszędzie i zawsze, oprócz trybu "na pasażerów"- tylko zimne . Środkowa część kokpitu (między regulacja nawiewem, a biegami- "półeczki" oraz wnęki na nogi) grzeją się szybko i mam saune na kołach Bezpieczniki wszystkie sprawdzone i są dobre. Wersja bez klimy. Ja juz nie mam pomysłów gdzie szukać przyczyny tego zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A zobacz czy masz kabelek podłączony przy pokrętle ciepło zimno (niebieski-czerwony) na konsoli środkowej (nad nawiewem centralnym). Ja tak miałem w jednym z poprzednich aut i waliło cały czas ciepłe - okazało się że kabelek był wyrwany. po "sklejeniu" go było wszystko ok. Był kiedyś podobny temat tak mi się wydaje - spróbuj poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Może zatarły,zawiesily sie stożki w zaworach od nagrzewnicy lub cewki tych zaworów juz popalone (elektrozawory ogrzewania). W e34 można chwilowo ratować się suwakami i zamykac klapy nawiewu na nogi/szybe a w e36 to nie wiem?Ja niedawno wymieniałem zawory u siebie bo po niedługim czasie powieki puchną i podeszwy butow sie topia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi