Heno Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam kupiłem żarowki od swiatel mijania/drogowych XENON EXTREME WHITE H7 55W świeca ładnie na biało, a postojowe żarówki świeca na żółto co nie wygląda za ładnie kupiłem wiec żarówki postojowe w5w led białe ale niestety tylko z opisu ponieważ dają światło niebieski, czy sa na rynku żarówki postojowe które będą dawać białe światło? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja jak kupiłem Xenon w komplecie dostałem takie żarówki : http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p_id=544&t_id=86&d_id=96590 - świecą na biało. Tu też jakieś znalazłem : http://www.bazarek.pl/produkt/0/108300/postojowki-w5w-led-biale.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Poszukaj na diodach co się SMD zwą (chyba - takie płaskie diodki zwykle 3 szt) to będą białe tylko jedyny problem z przetestowanymi jest taki że mają jakoś krótką żywotność (6-8 miesięcy i zawsze któraś się wysypie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 spoko dzięki zaraz sprawdzę miałem jeszcze taki problem ze jak włożyłem te ledowe to komputer pokazywał ze są spalone ale to może wina tego ze pobierają mało prądu i tak odczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Raczej, że dobrałeś złe wartości (parametry) żarówki, czyli albo za słabe albo za mocne.... - moim zdaniem i mogę się mylić Miałem tak w e36 jak wsadziłem za słabą żarówkę, komp pokazywał usterkę (przepaloną żarówkę mimo iż działała poprawnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 albo wsadziłeś diodę tedy komp też się burzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi