przemo_wrc Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Fajny Fajny:D:D i to M3... moje małe marzenie zycia:D SZCZĘŚCIA JESZCZE RAZ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 No Forest jak na pierwszy raz zabawy w reżysera to klip super! Wszystko ładnie. Pzdro! PS: Czy ktoś sie hajta za niedługo? Moze jakis kolejny orszak, bo jak oglądam to juz żałuje, że mnie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 No to teraz jak juz masz wprawe w rezyserstwie To Moze Nakrecisz Jakiegos Hita ???? Klip Jest Git Majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 miło popatrzeć... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBill740 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Jak już wspomniałem na Youtube... Szerokości na nowej drodze życia! Miło wspominam ten dzień i tą zabawę na skrzyżowaniach, niech żałuje kogo nie było ja Jechałem i stwierdzić mogę wspaniała sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 No Forest niezle wyszlo.Wszystkiego dobrego,troche spoznione ale ja teraz wypadlem z obiegu.Maly maxbimmer wymaga opieki ) Pozdrowionka P.s a kto by pomyslal dopiero rozmawialismy o twoim nie dzialajacym ringu a tu juz po weselu...heh ten czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ekstra, fajnie powspominać było rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekau Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 mi tez pasuje bede jak zrobie tewn silnik (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 że co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Koledze sie chyba lata pomylily Kozin, ja sie hajtam w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 hehe jak zobaczyłem temat to wiedziałem że będzie się z czego pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kozin, ja sie hajtam w przyszlym roku ... widze ze kolejny orszak sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Szczerze mowiac, to zawsze mi sie takie cos marzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Szczerze mowiac, to zawsze mi sie takie cos marzylo Heh...przyjedź na kilka zlotów, poznaj ludzi to coś się zorganizuje Koledze sie chyba lata pomylily Jak będę się żenił drugi raz to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi