dawidjawor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Niestety mnie z Marlena nie bedzie bo nie uruchomilem jeszcze autka po swapie i do soboty tego nie zdarze zrobic. Wiec zyczymy wam wszystkiego najlepszego i udanego przyjecia weselnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Panowie co to za lipa sie robi , tankować do pełna za 5 dych i lecimy odprowadzic tak jak przystało Foresta i Młodą na ślub <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mordulec jak już to 8 dych do pełna LPG:D Ja bym z miłą chęcią pojechał ale musze zawieźć rodzinke nad morze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Alaszi co z Ciebie za wspólnik, taki interes i kasy nie masz?? Panowie przyjeżdżajcie, jutro wielki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Alaszi co z Ciebie za wspólnik, taki interes i kasy nie masz?? Nie mam tak dobrze i w sobotę pracuje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no niewalic lipy tylko dawac ja bende kolo 11 stej moze chwile po troche zaleje za ponad 50 tych ale teraz to nie wazne lecimy i juz dojutrzyska :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nie kłucic się. Nic na siłe. Czasem coś "wypada" że przyjechac nie mozna ,takie zycie. Tym ktorzy przyjadą by nam towarzyszyc w tak waznym dla nas dniu juz z góry dziekuje :-) I uciekam się szykowac Pozdrawiam i do zobaczenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Szkoda ale mam nadzieję, że spotkamy się w Nysie:) Spadam bo zaraz chłopaki powinni dolecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 bylo WYPAS !!!!!!!!!!!!!!! czekam na foto pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ... [ Dodano: 9 Sierpień 09, 11:43 ] .... [ Dodano: 9 Sierpień 09, 11:48 ] ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 orzszak bardzo udany bylo ekstra jeszcze raz najlepsze zyczenia dla mlodej pary no i pozdrowionka dla tej nielicznej ekipki ktora byla .ps dzieki za pomoc w nakladaniu paska he he he :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Taki jak mogliśmy taki zrobiliśmy, mam nadzieję, że podobało się Młodej Parze Jeszcze raz dużo szczęścia, miłości, wzajemnego zrozumienia i tego, abyście mogli na sobie polegać w tych dobrych, jak i złych momentach życia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Z całego serca dziękujemy za ten wspaniały orszak,było cudownie.Bardzo,bardzo,bardzo dziękujemy tym którzy z nami byli a tym którzy z różnych względów nie mogli dołączyc dziękujemy za życzenia wysłane drogą e-mail'ową lub sms'ową :mrgreen: Dziękujemy za ten piękny maxbimmerowski prezent (już ma ustalone honorowe miejsce w domku),nie spodziewaliśmy się tak cudownej pamiątki.Gdy tylko wytrzeźwieję (jesteśmy po poprawinach :mrgreen: ) wrzucimy kilka fotek z orszaku a wszystkie foty wyślemy Mordulcowi na email.Było lepiej niż mogliśmy sobie wymarzyc więc jeszcze raz dzięki,dzięki,dzięki uklon_bmw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Forest już napisał podziekowania (wyprzedzil mnie) ale ja rowniez podziekuje jeszcze raz za obecnosc,za piekna pamiatke i orszak uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wszystkiego Najlepszego dużo Szczęścia życzę i wielkie sorki że mnie nie było bardzo chciałem być ale dopiero wczoraj wracałem z urlopu ze świnoujścia i takich korków to dawno nie widziałem 9 godzin wracałem jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! :party: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 no widze ze wszytsko super wyszło WY , pogoda i orszak JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zdjęcia od fotografa będę miał dopiero w czwartek.Mordulcu mam prośbę,zbierz fotki które zrobiliście i wyślij mi na email.Jak na razie nie mam zdjęc z orszaku więc wyślę Ci w czwartek gdy odbiorę je od fotografa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Bardzo żałuję, że nie było mnie na ślubie, orszak na pewno super wypadł. Niestety kłopoty zdrowotne Życzę wam wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni i dużo miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Forest&Młoda-wszystkiego najlepszego,szczęścia i zdrówka. Po fotkach widać ,że było tłusto:) Niezastąpiona ekipa Maxbimmera,fachowa brama i to M3:) Mi niestety nie udało się dołączyć do orszaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Co ja mogę napisać, nie było czym jechać, przecież OOOO nie pasuje do tak zacnych autek. Gratuluję Forestowi młodej, pięknej żony, która już bierze się za pieczenie, więc z głodu nie padniesz , a Sandrze nieco starszego przystojnego męża ( nie znam się na tym, pewna kobieta powiedziała, że przystojny :wink: ) który w razie potrzeby podziękuje gościom za miło spędzony czas i pokaże drogę :mrgreen: Sto lat na nowej drodze życia, obyście się zawsze rozumieli i wzajemnie uzupełniali, mieli wspólne zainteresowania(wiem,wiem BMW ), bo im więcej wspólnych tematów tym lepiej. Pozdrowionka od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wszystkiego najlepszego dla Was! Świetna Młoda Para,orszak i goście!! Nie zapomniane przeżycia. Serdecznie pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wszystkiego najlepszego dla Was! Świetna Młoda Para,orszak i goście!! Nie zapomniane przeżycia. Serdecznie pozdrawiam !! Kevin raz jeszcze dzięki za użyczenie auta.Mam nadzieję,że spotkamy się wkrótce na zlocie.Pozdrawiamy z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 My z Zona rowniez zyczymy wszystkiego dobrego. Aby Wam bylo przynajmniej tak dobrze jak Nam, a uwierzcie mi, ze chyba lepiej byc nie moze Niestety nie moglismy byc. Po raz kolejny siedzialem w pracy przy turnieju i bylo mi po prostu juz glupio zeby po raz ente pisac, ze nie rusze sie bo praca wzywa :? Raz jeszcze wszystkiego dobrego, troszeczke wytrwalosci , tony zdrowia i dwie tony milosci :drunk: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wprawdzie przy łyknięciu wczoraj weselnej już były ale jeszcze raz gratulacje i Wszystkiego Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Odgrzebię troszke temat. Ostatnimi dniami bawiłem sie troszke w reżyserkę i poskładałem mój pierwszy w życiu klip. Straciłem przy tym mnóstwo nerwów ale w końcu sie udało [video=youtube;z5H1VZ1BbUs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi