Krzysiek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam! Przeprowadzka została zakończona. Jeśli coś nie działa lub masz jakieś problemy proszę o pisanie ich w tym temacie. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 zarówka w pokoju mi się przepaliła, Twoja sprawka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 zarówka w pokoju mi się przepaliła, Twoja sprawka ?? Teraz musisz szybko wymienić bo forum nie będzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Dalej jest cos poknocone z tym czasem. Jak np rano odpale kompa i zerkne na jakis temat to jest info ze zostal on napisany DZISIAJ o np 23.50. Wiem wiem Panie Adminie, inna strefa czasowa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Wiem wiem Panie Adminie, inna strefa czasowa Heh zwłaszcza ze serwer w niemczech :lol: :lol: :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No nie wiem jak to mozliwe, moze masz cos zmienione w profilu. U mnie teraz jest 10:31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 szefie - u mnie też jest coś nie teges - teraz jest godzina 18:30, a post wysłany wczoraj pod wieczór ( http://www.forum.maxbimmer.pl/topics3/e30-kupie-fotele-kanape-vt12298.htm#97029 ) jest podpisany "Wysłany: Dzisiaj 23:27" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi