gudzo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam wszystkich! Mam takie dziwne pytanie. Kupiłem auto w Świnoujściu nie mogąc wrócić dwoma musiałem je zostawić na parkingu. Mam umowę oraz wszystkie dokumenty, czy przy rejestracji auta wymagają od razu zwrotu tablic czy tablice zwraca się później? Mógłbym już zacząć rejestrować i jadąc po auto miał bym już nowe blachy. Za odpowiedź z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja jak rejestrowałem auto to od razu z blachami do urzędu mnie sie pytali czy wymieniam tablice zostałem przy starych zmienili mi tylko tą naklejkę " hologram " i było wsio po kłopocie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 raczej bez tablic nic nie załatwisz wg. mojej wiedzy.. a Alaszi pewnie brykę na dw brałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 a Alaszi pewnie brykę na dw brałeś no tak zapomniałem dopisać ze chyba przy zmienie tablic musisz oddac stare. i dostajesz nowe Ja miałem blaszki na dw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudzo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Też tak czułem. No to czekam aż będę miał autko na miejscu. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Na 100% stare tablice oddajesz (zagranicznych tylko się nie oddaje), a nie oddajesz jeśli auto kupiłeś w tym samym województwie w którym mieszkasz (rejestrujesz auto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 AWV, tablice zostaja jesli autko jest z tego samego powiatu, nie wojewodztwa... gudzo, co do tablic to mozesz sie zapytac czy mozesz dostarczyc tablice przy odbieraniu twardego dowodu, moze trafisz na czlowieka i pojdzie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 AWV, tablice zostaja jesli autko jest z tego samego powiatu, nie wojewodztwa... Fakt :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi