StvStifler Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam Panowie, takie pytanie z mojej strony, gdy w aucie nie ma fabrycznie zamontowanego OBC, czy można na własną ręke to uczynić, czy jest to niemożliwe ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wszystko jest możliwe Potrzebujesz jednostkę OBC + manetka z wiązką + wszystkie czujki i jazda Schematy spokojnie znajdziesz na sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Maciek, przy OBC I nie ma manetki. przy OBC II jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 To wygląda tak jak na tym zdjęciu ktore znalazlem w necie, rozumiem ze trzeba przy tym wymienic caly panel dmuchawy ? No i czy na 100% będzie fabryczna kostka do OBC pod panelem ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 StvStifler, nie wiem czy bedzie kostka, ale panel musisz zmienic zeby radio bylo po lewej a obc po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbaa Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 kostki wszystko jest nic nie trzeba rzeźbic jak masz kompletne obc to wszystko bedzie siedzialo, są jakieś roznice w wiązkach waska szeroka lampa ale nic nadzwyczajnego(info zaslyszane) ja w mojej waskiej mialem tak jak na tym foto, zmienilem panel i wstawilem zegarek ori kostka byla do wiazki przypieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi