bartez Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 http://moto.allegro.pl/item671261636_e30_335i_m30_warsteiner_mega_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kiedys takie samo autko a moze i to bylo opisywane w GT poszukam i jak znajde to wrzuce co tam pisali (ale e30 z takim silnikiem to marzenie) happy_bmw pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja bym to odpuscił , rzezba jak dla mnie i raczej wątpie zeby faktycznie robiła na M30B35 tak jak to opisuje własciciel ... a to zdanie mnie z deka rozwala : "Do konca tygodnia auto bedzie rowniez po chip tuningu, co zwiekszy jeszcze dodatkowo moc oraz momento obrotowy o pare koni." Wydaje mi sie ze koleś kupił tego szczepa bo spodobały mu sie naklejki i napisy warsztajnera .... albo inaczej kto kupuje zeswapowane E30 zeby dojezdzac do pracy :?: Lepiej poszukac zdrowej budy i samemu zlecic wykonanie swapa , przynajmniej bedziesz wiedział co tam jest zrobione i w jakim stanie , a takie naklejki na auto to mozesz zlecic firmie reklamowej i mysle ze wiecej jak 500zł za całe auto nie wezmą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Popieram , Mordulec słusznie prawi Lepiej samemu skompletować graty do przeszczepu i zlecić komuś kumatemu robotę , wtedy naprawdę wiesz co masz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 gdyby to było m30b35 to nie była by głupia ofera, pomyśl ,że może być problem ze skompletowaniem gratów do motoru w razie jakiejś awarii, poza tym to m30b35 noszą miano niezniszczalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dread, to nie te same auto. kiedys byla w automacie i z 2.5 pod maska. Mordulec, rzezba bo ani wisco nie ma, a poza tym nie pomęczyli sie z podlaczeniem termicznego przeplywomierza, tylko zalozyli zwykly od M20 :lol: m30b33? przeciez to ma tylko 182KM w serii. trzeba miec nierowno w glowie zeby wkladac taki silnik. jak swap to albo konkret (najlepsza i najtansza opcja to m30b35), albo sie tego nie robi podoba mi sie zbiorniczek wyrownawczy, (bodajze) z e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wydaje mi sie ze koleś kupił tego szczepa bo spodobały mu sie naklejki i napisy warsztajnera .... albo inaczej kto kupuje zeswapowane E30 zeby dojezdzac do pracy :?: :wink: o tym samym wlasnie pomyslalem????...jeszcze tylko brakowaloby zespawanego mostu i w ogole auto do kosciola w niedziele:d ok, dzieki za komentarze i sugestie, odechcialo mi sie cos w tym musi byc.........cena poleciala o 2 tys w dol, w porowniau do wczoraj ?? AKTUALNA CENA 8,200 [ Dodano: 6 Lipiec 09, 15:20 ] [ Dodano: 6 Lipiec 09, 15:21 ] kojna prosba o rzucenie okiem<b/>..... po rozmowie telefonicznej: cena bardzo dobra mala rysa ok 5cm na klapie....szyba od kierowcy normalnie chodzi, ale prowdopodobnie peknieta prowadniczka, bo czasem sie zacina i trzeba reka przytrzymac.....reszta ma byc ok, tak jak na fotce, silnik tez suchy itd. co o tym myslicie? warto taki kawal drogi jechac? auto ma wszystkie papiery, wystarczy do urzedu komunikacji pojechac po polskie blachy, w karcie pojazdu bedzie sie pierwszym wlascicielem (??) http://moto.allegro.pl/item679707606_piekna_beemka_320_rakieta_oryginal_ideal_niemcy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi