patrixe30 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam wszsytkich potrzebuję pilnie kompletne sprzęgło do bmw z silnikiem 3.5 litra. Do tej pory miałem założone sprzęgło z kołem dwumasowym teraz chciałbym wrzucić zwykłe koło zamachowe. Czy miałby ktoś do srzedania takie sprzęgło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr520 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wybebesz caly środek z dwumasówki potem trzeba to dokladnie pospawać po obwodzie i na wyważarke(ja wyważalem w bazie PKS bo tam akurat mieli na warsztacie).Musisz tylko zalożyć tarcze ze sprężynami.Ja w swojej e34 zapomnialem już co to są kangury,a kultura pracy taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 A ja bym nic nie kombinował i założył dwumas... poczytałem trochę o takiej podmiance i nie wróży to nic dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi