AWV Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Co sądzicie o tym : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9008668 Cena jest podejrzana i przez to kusząca... Chce kupić e36 ale pod względem ceny to e46 jest również w moim zasięgu. Może ktoś jest z tych rejonów i wie coś o tym modelu. Z góry dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 albo trup albo ktoś się musiał walnąć w ogłoszeniu, sorka ale nikt nikomu prezentów nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie no z tą cena to coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Właśnie też mi się wydaję że koleś popełnił gafę w cenie (może czeski błąd)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 na allegro to mógłbyś kupić przez kup teraz i potem się sądzić ale to nie allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Coś z tym autem jest nie tak, zero kontaktu z kolesiem (brak numeru) no i ta cena... Podaruję ją sobie... Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 jak się uprzeć to jest jeszcze formularz kotantkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wiem, ale nie wierze że ktoś nie ma kom (wpisał 000 zamiast numeru) a będzie odpowiadał na e mail. Poza tym to ogłoszenie chyba długo wisi (ponad 6k odsłon) albo tyle osób to ogląda... Napisałem do kolesia czekam na odp. [ Dodano: 26 Czerwiec 09, 00:46 ] To dostałem od kolesia... : Zauwazylem, jestes zainteresowany moim samochodem. Samochód jest w doskonalym stanie. Jestem pierwszym wlascicielem samochodu. Ja uczynilem oglosic dla samochodu, kiedy bylem w Polsce odwiedzajac moich przyjaciól. Pracuje w Anglii i obecnie mieszka w Londynie. Powodem Ja sprzedazy samochodu do tego niska cena jest to, ze niedawno przeniósl sie w Anglii i mój samochód jest Polska modelu i ma kierownice po lewej stronie. Jest to bardzo trudne dla mnie do prowadzenia samochodu, poniewaz maja inne regulacje w tym tygodniu i znalazlem tutaj samochodu rodzinnego, który chce kupic. Samochód ma Polska dokumentów. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. I bedzie obejmowac wszystkie podatki wysylki jezeli jestes zainteresowany zakupem samochodu. Bedziemy dokonania transakcji za posrednictwem bezpiecznego firmy. Otrzymasz szanse od spólki przetestowac samochód na 7 dni. Czy jestes zainteresowany, aby kupic samochód? Dziekuje! PS: samochód jest jak nowy, bez wypadków, bez zarysowan, nie wgniecenia, bez koniecznosci dodatkowych napraw. Więc auto stoi chyba w Anglii z tego co rozumiem... Coś mi tu nie pasuję i chyba odpuszczam to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 hahaha dokonanie transakcji za pomocą bezpiecznej firmy, czyli wpłacisz zaliczkę i cześć jak czapka, już nie raz nie dwa były takie numery, olej definitywnie chyba ,że chcesz trochę kasy popłynąć edit: ale pisz z nim i wyciągnij jak najwięcej a potem przekaż sprawę na otomoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wiem, ale nie wierze że ktoś nie ma kom (wpisał 000 zamiast numeru) a będzie odpowiadał na e mail. Poza tym to ogłoszenie chyba długo wisi (ponad 6k odsłon) albo tyle osób to ogląda...Napisałem do kolesia czekam na odp. [ Dodano: 26 Czerwiec 09, 00:46 ] To dostałem od kolesia... : Zauwazylem, jestes zainteresowany moim samochodem. Samochód jest w doskonalym stanie. Jestem pierwszym wlascicielem samochodu. Ja uczynilem oglosic dla samochodu, kiedy bylem w Polsce odwiedzajac moich przyjaciól. Pracuje w Anglii i obecnie mieszka w Londynie. Powodem Ja sprzedazy samochodu do tego niska cena jest to, ze niedawno przeniósl sie w Anglii i mój samochód jest Polska modelu i ma kierownice po lewej stronie. Jest to bardzo trudne dla mnie do prowadzenia samochodu, poniewaz maja inne regulacje w tym tygodniu i znalazlem tutaj samochodu rodzinnego, który chce kupic. Samochód ma Polska dokumentów. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. I bedzie obejmowac wszystkie podatki wysylki jezeli jestes zainteresowany zakupem samochodu. Bedziemy dokonania transakcji za posrednictwem bezpiecznego firmy. Otrzymasz szanse od spólki przetestowac samochód na 7 dni. Czy jestes zainteresowany, aby kupic samochód? Dziekuje! PS: samochód jest jak nowy, bez wypadków, bez zarysowan, nie wgniecenia, bez koniecznosci dodatkowych napraw. Więc auto stoi chyba w Anglii z tego co rozumiem... Coś mi tu nie pasuję i chyba odpuszczam to auto. Kolo który pisze łamaną polszczyzną ale przy tym nie popełnia ani jednego błędu ortograficznego w tylu zdaniach :?: :?: :?: :?: Wałek na stówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi