RADOSNY Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A gdzie sie stracił Sliwa tak szybko :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A gdzie sie stracił Sliwa tak szybko :?: Pojechał odpocząć na urlop :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Śliwa jaka "oponka"... no nie spodziewałabym się. A może baletnica hmmm??????? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Widzisz Mat, bułeczki mamusi w takich warunkach są niezastąpione:PP Jak to mówią: "Dobra bułka nigdy nie jest zła" :mrgreen: Pozdrawiam i do następnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 imprezka tradycyjnie ok <bmw_1> dyskotekę zaliczyliśmy skakanie z pomostu też a deszcz i grad tylko troszkę zmniejszyły intensywność zabawy pozdro dla wszystkich którzy byli bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 To było moje pierwsze spotkanie z Maxbimmerami i jak najbardziej pozytywne!!! Mam nadzieję, że nasze kluby będą częściej "wpadać" na siebie!!!! Dzięki wszystkim za suuuper imprezkę i do następnego razu (mam nadzieję, że niedługo <bmw_1> ) dobra nauka nie idzie w las od dziś będę Ci mówił Mistrzu uklon_bmw a może to mi powinniście mówić "Mistrzu"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Śliwa jaka "oponka"... to mój zapas z audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Śliwa nie skumał że pływa się na dętce a nie na oponie... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jako że dopiero teraz zarejestrowałem się u Was na forum pragne podziękować za kolejne partnerskie spotkanie :gril: naszych klubów. Wiadomo że takie wypady nie mogą byc inne jak udane.Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 siemako juz jestem no to tak wielkie dzieki za udana impreze naszemu klubowi jak i klubowi z poludnia dzikiemu za zwiniecie namiotu,za udany meczyk na bosaka no i za moje butki a moze ktos przypadkiem je znalazl.Zdjecia smiechawa,nie prezes papierzakow nie bylo,a dred polecam sie na przyszlosc bo agrafka zawsze przydatna ha ha.Pozdro dla wszystkich. ps czy ja tam chałasowalem :?: [ Dodano: 28 Lipiec 09, 10:19 ] a jeszcze jedno wielkie dzieki dla pawła za hmmmmmmmmmm winko pychotka nastepnym razem to ja sie postaram cos podrzucic :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 sliwa99, polecam się na przyszłość. Cieszę się że smakowało i dawało radę :lol: Nic a nic tradycyjnie nie hałasowałeś Niech wszyscy wiedzą że "Tak się bawi tak się bawi MAXBIMMER" bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzii za ie w nysie i mam nadzieje do nastnego razu chociarz teraz blacharke i lakierke mojej e30 chcem zrobic ale to bez przeszkd mam nadzieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi