dahrek Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 [1] DECATHLON Bielany Wrocławskie 1) Banan [2] Pierwszy Zjazd Wrocław Wschodni 1)Mordulec 2)Alaszi 3)5oul [3] Drugi Zjazd Oława Strzelin 1)Forest 2)Śliwa [4] DZIERŻONIÓW 1)Kosa [5] KŁODZKO 1) Patryk & Paula & A6 quattro [6] BARDO 1) Karolcia i Paweł Proszę o wzięcie ze sobą taśmy izolacyjnej Będziemy składać namiot :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 [1] DECATHLON Bielany Wrocławskie 1) Banan [2] Pierwszy Zjazd Wrocław Wschodni 1)Mordulec 2)Alaszi 3)5oul [3] Drugi Zjazd Oława Strzelin 1)Forest 2)Śliwa [4] DZIERŻONIÓW 1)Kosa 2)Perkoz& Matt <kosa podaj jakiś namiar to się zdzwonimy> [5] KŁODZKO 1) Patryk & Paula & A6 quattro [6] BARDO 1) Karolcia i Paweł aleście zamieszaliśta teraz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Dobra ja przyjade popatrzec :lol: chyba wezme kierowce z soba .W razie czego tez sluze pomoca w zakresie audio:))) Mieszkam juz pod oława moze ktos mnie stad zabierze ?Miejscowosc Oleśnica Mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chciałem wspomnieć jeszcze o jednej sprawie. Jakiś czas temu poruszałem temat klubowego alkomatu: Faktyko przez to zamieszanie ze zmianą stanu cywilnego wyleciało mi to z głowy podobnie jak pare innych spraw Gdy będzie ktoś chciał się przebadać przed tym jak wsiądzie za kierownice zapraszam. W związku z tym, że wyłożyłem na to własne fundusze będę pobierał symboliczną opłatę w postaci 4zł za badanie. Hehe to ja sie juz pisze na 2 pomiary czyli 8zyla , jeden oczywiscie w niedziele na wylocie a drugi w sobote o poranku zobacze ile promili ma człowiek po jednym piwie :lol: :lol: :drunk: Wiadomo stała ekipa nie zawiedzie i chwała jej za to Heh to juz standard jak zawsze lista na dwiescie osób a jedzie ta sama brygada co zawsze :lol: :drunk: Inna sprawa organizacyjna : Jak ktos ma przedłuzacze takie ogrodowe , do kosiarki oraz rozgałeźniki takie zeby popodłaczac wiecej urządzen to prosze zabrac ze sobą bo jakos ten sprzecior do karaoke bedziemy musieli podłaczyc :drunk: [ Dodano: 17 Lipiec 09, 09:01 ] Dobra ja przyjade popatrzec chyba wezme kierowce z soba .W razie czego tez sluze pomoca w zakresie audio:))) Mieszkam juz pod oława moze ktos mnie stad zabierze ?Miejscowosc Oleśnica Mała. Spoko nie ma sprawy , nic sie nie martw przyjedziemy całym orszakiem po Ciebie <bmw_1> Nawet Kosa nadrobi 3km i tez wstąpi <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Jak ktos ma przedłuzacze takie ogrodowe , do kosiarki oraz rozgałeźniki takie zeby popodłaczac wiecej urządzen to prosze zabrac ze sobą bo jakos ten sprzecior do karaoke bedziemy musieli podłaczyc Nie ma sprawy wezme przedłacz długości dokładnej nie znam oke jest tego dużo- posiada 4 gniazda. Ja jadę sam więc w samochodziku mam miejsce i mogę kogos zabrać- startuje na biskupinie Mój nr. tel 0603/522434 Tylko mały minus jest (chyba) taki że wracam w sobotę wieczorkiem- zależy czy dostanę telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chciałem wspomnieć jeszcze o jednej sprawie. Jakiś czas temu poruszałem temat klubowego alkomatu: Faktyko przez to zamieszanie ze zmianą stanu cywilnego wyleciało mi to z głowy podobnie jak pare innych spraw Gdy będzie ktoś chciał się przebadać przed tym jak wsiądzie za kierownice zapraszam. W związku z tym, że wyłożyłem na to własne fundusze będę pobierał symboliczną opłatę w postaci 4zł za badanie. Hehe to ja sie juz pisze na 2 pomiary czyli 8zyla , jeden oczywiscie w niedziele na wylocie a drugi w sobote o poranku zobacze ile promili ma człowiek po jednym piwie :lol: :lol: :drunk: Wiadomo stała ekipa nie zawiedzie i chwała jej za to Heh to juz standard jak zawsze lista na dwiescie osób a jedzie ta sama brygada co zawsze :lol: :drunk: Inna sprawa organizacyjna : Jak ktos ma przedłuzacze takie ogrodowe , do kosiarki oraz rozgałeźniki takie zeby popodłaczac wiecej urządzen to prosze zabrac ze sobą bo jakos ten sprzecior do karaoke bedziemy musieli podłaczyc :drunk: [ Dodano: 17 Lipiec 09, 09:01 ] Dobra ja przyjade popatrzec chyba wezme kierowce z soba .W razie czego tez sluze pomoca w zakresie audio:))) Mieszkam juz pod oława moze ktos mnie stad zabierze ?Miejscowosc Oleśnica Mała. Spoko nie ma sprawy , nic sie nie martw przyjedziemy całym orszakiem po Ciebie <bmw_1> Nawet Kosa nadrobi 3km i tez wstąpi <bmw_1> Mordulec na odwiedziny zapraszam ,ja was jutro nawiedze ))) Popatrze po tym grilowaniu jak wygladacie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ja niestety nie moge dzisiaj:( Może jutro uda mi sie wpasc na jakas chwilke:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 wlasnie ide do garazu skladac bmw <spojrzcie na godzine>. to sie nazywa przywiazanie do marki mam nadzieje ze uda mi sie do poludnia zlozyc dyfer, jesli tak to zawitam w nysie. co prawda brudnym i nie posprzatanym autem ale wole tam byc niz wcale nie byc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Mi udało się wymienić samodzielnie nagrzewnice i tez na styk sie wyrobilem na piątek wieczór:)Palce mnie bolą od tych pierdół i pierdołeczek do składania i guza konkretnego sobie nabiłem ale jakieś straty muszą być::)Fura złożona wiec polecimy do Nysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak Piterowi uda sie poskladac auto to i ja zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 auto zlozone, wiec ja tez przybędę za chwile ide myc auto z grubsza (bo na dokladne nie ma czasu). do zobaczenia 8) 2. Przemo_Wrc 4. pawelorzechowski 5. bartez (sobota i/lub niedziela) 8. Dawid & Marlena 9. Michał 11. Karolcia I Paweł 13. Mat & Marta 14. Emar & Aga (może plus jeszcze 2 osoby )(nie wiem czy do 19 ale do 18.07 na pewno ) 15. chiccoo => Paweł 16.Marc + mlody ,tyle do narobienia 18.mariusz13 + Ela na 90% 19. Rafałs 20. Dread! 21. dahrek+Agnieszka na 95% (w końcu będę miał szanse poznać) 22. DavMc 23. grzesiek e46 i Opek E30 24. Brzoza&Ania 25. Dziki&Madzia (na 70% i to dopiero w sobotę popołudniu) 26. Madziulka&Krzysiek na 99% ( od soboty) 27. Perkoz&??????? <jak znajdę partnerkę to będe> 28. Arczik e30 Alpinweiss 29. PiterOKL & Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dzieki wielkie za imprezkę wypoczynkową :gril: Zlocik jak zawsze super nawet jak pogoda nie dopisywała ale stała ekipa nie zawiodła. hehe Brzoza interes rozkręcamy :lol: :!: mój czarny "dres w kant" juz sie szykuje na następną imprezę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 mój czarny "dres w kant" juz sie szykuje na następną imprezę No tak!!! Teraz jasne jak Alaszi Niemkne zbajerzył :D zobaczyła Alasziego odstawionego... biała polówka (kołnierzyk postawiony na Elvisa), odświętny dres bo w kant prasowany... nie miała szans się oprzeć :mrgreen: Alaszi, gol strzelony na wyjeździe liczy się dwa razy bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 My rownież dziekujemy za fajna imprezke mimo deszczu było jak zwykle super :gril: do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Teraz jasne jak Alaszi Niemkne zbajerzył a Ty co niby zrobiłeś :?: :lol: :twisted: dobra nauka nie idzie w las :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Impreska była fajna- bardzo pozytywnie ją wspomionam Negatywnie wspominam: 1.Pana który robił siku na fure- ale kare szybka dostał 3 strzałową 2. w sobotni wieczór jakiś koksik cos tam hrumkał ale został uspokojony- mogło by sie kilka strzałów posypać Zlocik fajny tylka ta pogoda troszke nie dopisała, ale za to wszyscy siedzieli pod jednym namiocie- tak rodzinnie. Kiedy następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Alaszi nie było tylko starej ekipy bo Jawor też zasilił szeregi <bmw_1> Było czadowo nawet mimo lokalnych podtopień :mrgreen: i czekamy na nastepny spocik z niecierpliwością :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 dobra nauka nie idzie w las od dziś będę Ci mówił Mistrzu uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 I edycja niestety juz za nami,ale dziekujemy za swietna atmosfere,impreza byla przednia tylko oby podczas II edycji deszczu nie było Pozdrowionka dla ekipy z Nysy :drunk: :gril: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 od dziś będę Ci mówił Mistrzu 5oul są przypadki kiedy uczeń przerasta mistrza i role tytułów sie zmieniają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 5oul są przypadki kiedy uczeń przerasta mistrza i role tytułów sie zmieniają Mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADOSNY Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ekipa z Nysy dziekuje za wspaniały mecz ,dokończymy drugą połowe za rok <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi