misiekjawor Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 "Mariusz13" wstępnie się możemy umówić na orlenie przy wylocie z Jawora na Strzegom. A co do godziny to jeszcze jest czas :mrgreen: a shell w dzierżoniowe pasi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no to widze że będą dwie ekipy uderzeniowe na NYSE :mrgreen: spotkamy sie na miejscu czy gdzieś na trasie pod Nysą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Pewnie na miejscu ale jak to zawsze bywa wszystko się może zdarzyć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 ja będę leciał z Grodkowa wiec jak ktoś będzie leciał przez grodków niech da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja jednak pojawię się w sobotę po południu, wyjeżdżam z Kluczborka, jadę do Opola i w Opolu obwodnicą na Nysę (kierunek A4). Jak ktoś będzie jechał z okolicy niech da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 "Mariusz13" wstępnie się możemy umówić na orlenie przy wylocie z Jawora na Strzegom. A co do godziny to jeszcze jest czas :mrgreen: a shell w dzierżoniowe pasi:D ok umawiamy się w Jaworze na stacji paliw godzine jeszcze ustalimy tak aby po drodze się wszyscy dołączyli i żebyśmy za długo nie czekali <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ja niestety odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ja będę leciał z Grodkowa wiec jak ktoś będzie leciał przez grodków niech da znać cała kolumna z Wrocka leci przez Grodków, wiec możesz gdzieś tam czekać. Podaj nr koma to dam znać jak będziemy dojerzdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 UWAGA UWAGA UWAGA!!!! właśnie sobie przypomniałem, że parking przez który normalnie trzeba wjechać aż pod bramę ośrodka w Nysie jest cały rozwalony.....zorany asfalt, nowego nie ma...wystające studzienki...mnówstwo ostrych kamieni, tłucznia itd. co niektórzy zmieniali już tam koła.....JA 3 tygodnie temu to orałem równo osłoną od miski ZALECAM WJAZD NA NA PARKING OBOK I ZJAZD W DÓŁ ZA RESTAURACJAMI aż do samej bramy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 więc jak Przez DDZ chcecie jechać to ja proponuję spotkać się na parkingu koło Shela zaraz przy wlocie od strony świdnicy co wy na to z miłą chęcią polecę z wami bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 nie ma problemu:) wlasnie na shelu bylismy umowieni.... zostaje tylko godz. ale to musimy uzaleznic od ekipy z wroca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ok to ja czekam na propozycję dodz. ja do shela mam tylko 7km więc 5-6 minut i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Dzwoniłem dzisiaj do ośrodka.Wszystkie domki są zarezerwowane.Pani z recepcji podała mi numer do jakiejś kobiety która wynajmuje prywatny domek i pokoje.Ma w tym terminie wolny pokój 4-osobowy ale wynajmie go wyłącznie w terminie od 17-go do 22-go bo jak stwierdziła na sam weekend jej się nie opłaca.Bardzo grzecznie zasugerowałem jej,że jeśli chce zarobić może się przyjąć do Biedronki bo akurat szukają ludzi do wykładania chemii na regałach ale niestety się rozłączyła... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Bardzo grzecznie zasugerowałem jej,że jeśli chce zarobić może się przyjąć do Biedronki bo akurat szukają ludzi do wykładania chemii na regałach ale niestety się rozłączyła... :lol: Bo pewnie poleciała od razu zaklepać miejsce - ale bardzo dobrze jej powiedziałeś <bmw_1> Nie rozumiem takich ludzi, zamiast cieszyć się że ma kogoś na weekend i zarobi kasę to jeszcze narzeka i warunki stawia... Mogła zarobić i nie chciała, a teraz domek pewnie będzie stał pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 CENNIK ZE STRONY OŚRODKA Pole namiotowe i carawaningowe: Pobyt osób dorosłych: 1 – 7 dni: 6,00 zł / osobo doba od 8 dni: 5,50 zł / osobo doba Pobyt ulgowy: Dzieci i młodzież: 4,00 zł / osobo doba Ustawienie: namiotu: 4,50 zł / doba samochodu: 5,00 zł / doba motocykla: 3,00 zł / doba przyczepy: 4,50 zł / doba campbusa: 6,00 zł / doba Energia elektryczna: do przyczepy i campbusa: 10,00 zł / doba do namiotu: 9,00 zł / doba (pobyt ulgowy - dzieci od 7 lat, uczniowie i studenci na podstawie ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej, dzieci do 6 lat bez pobierania opłaty) Cena za dwie osoby+auto na dwie doby: 43 zł bez prądu w namiocie 61 zł z prądem Cena za dwie osoby+auto na trzy doby (nie sądze byśmy po sobotniej imprezie juz o 12.00 wsiedli za kółko) : 64,50 zł bez prądu 91,50 zł z prądem Regulamin pola namiotowego 1.Do korzystania z urządzeń pola namiotowego i caravaningowego uprawnione są osoby zameldowane w recepcji Ośrodka oraz posiadające aktualną kartę pobytu, a w przypadku wjazdu pojazdem mechanicznym również kartą wjazdu. 2.Miejsce rozbicia namiotu oraz ustawienia pojazdu określa gospodarz pola. 3.Mieszkańcy pola namiotowego i caravaningowego zobowiązani są w szczególności do: utrzymywania wokół miejsca biwakowania czystości i porządku przestrzegania ciszy nocnej od poniedziałku do piątku w godzinach od 23.00 - 8.00 a sobotą i niedzielą od 0.30 - 8.00 ograniczenia poruszania się pojazdami mechanicznymi po terenie Ośrodka do niezbędnego minimum, a w przypadku takiej konieczności przestrzegania przepisów ruchu drogowego oraz zaleceń określonych znakami ośrodka korzystania z urządzeń pola namiotowego i Ośrodka w sposób kulturalny oraz nie powodujący uszkodzen ani pogorszenia ich stanu technicznego racjonalnego korzystania z wody pitnej w trakcie mycia i kąpieli. 4.„Doba hotelowa” w Ośrodku trwa od godz. 15.00 - 12.00 dnia następnego i wszyscy korzystający z usług bazy noclegowej zobowiązani są do jej przestrzegania. 5.Po upływie „doby hotelowej”, korzystający z usług pola namiotowego mają obowiązek zgłosić swój wyjazd lub przedłużenie pobytu na terenie Ośrodka. 6.Kategorycznie zabrania się : palenia ogniska poza wyznaczonym do tego celu miejscem niszczenia urządzeń i zieleni Ośrodka okopywania namiotów korzystania z pojazdów mechanicznych w godz. 23.00 - 8.00 ogradzania lub wydzielania terenu biwakowania bez zgody gospodarza prowadzenia działalności gospodarczej bez zezwolenia Dyrekcji Ośrodka zaśmiecania terenu Ośrodka. 7.Za szkody powstał wskutek nie przestrzegania Regulaminu N.O.R. nie ponosi odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 to w końcu na ile wykupujemy wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Myślę,że bezpiecznie będzie wykupić trzy doby bo jak napisałem wcześniej po sobotniej imprezie lepiej nie wsiadać za kółko o 12.00.No chyba,że jesteś abstynentem i o tej godzinie będziesz już gotowy do drogi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 no w zasadzie to ja nie piję ale tak 3-4 piwka wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_e46 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mam takie pytanie... a mianowicie jak byśmy dotarli do Was w sobotę po południu to z wykupem i dołączeniem na miejsce pobytu nie będzie żadnego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mam takie pytanie... a mianowicie jak byśmy dotarli do Was w sobotę po południu to z wykupem i dołączeniem na miejsce pobytu nie będzie żadnego problemu? Nie będzie żadnego problemu, tylko namiotu raczej nie rozbijesz przy samym :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Jest tam 500 miejsc dla namiotów więc raczej się zmieścisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 z tego co pamiętam to itak zawsze braliśmy na 2 doby i wyjerzdzaliśmy później niż o 12 i nikomu nie zgłaszaliśmy wyjazdu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 1. Kosa 2. Przemo_Wrc 3. Forest & Młoda 4.Rafcik & Żaba HEHEHEE 5. pawelorzechowski 6.bartez (moje cabrio sprzedane, najprawdopodobnije doczepie sie do kogoś) 7.Alaszi 8.Ciotka z mężusiem 9. 5oul 10. Dawid & Marlena 11. Michał 12. BANAN & Ania 13. Karolcia I Paweł 14. Pola & Mordulec 15. Mat & Marta 16. Emar & Aga (nie wiem czy do 19 ale do 18.07 na pewno ) 17. chiccoo => Paweł 18.Marc + mlody ,tyle do narobienia 19.sliwa i marta 20.mariusz13 + Ela na 90% 21. Rafałs 22. Dread! 23. dahrek+Agnieszka na 95% (w końcu będę miał szanse poznać) 24. DavMc 25. grzesiek e46 i Opek E30 26. Brzoza&Ania 27. Dziki&Madzia (na 70% i to dopiero w sobotę popołudniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dziki&Madzia (na 170% i to dopiero w sobotę popołudniu) Hehe no to bedzie okazja sie napic z Dzikim bmw_beer Bo na tuningowisku to susza była przez to ze przyjechaliscie na jeden dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 1. Kosa 2. Przemo_Wrc 3. Forest & Młoda 4.Rafcik & Żaba HEHEHEE 5. pawelorzechowski 6.bartez (moje cabrio sprzedane, najprawdopodobnije doczepie sie do kogoś) 7.Alaszi 8.Ciotka z mężusiem 9. 5oul 10. Dawid & Marlena 11. Michał 12. BANAN & Ania 13. Karolcia I Paweł 14. Pola & Mordulec 15. Mat & Marta 16. Emar & Aga (nie wiem czy do 19 ale do 18.07 na pewno ) 17. chiccoo => Paweł 18.Marc + mlody ,tyle do narobienia 19.sliwa i marta 20.mariusz13 + Ela na 90% 21. Rafałs 22. Dread! 23. dahrek+Agnieszka na 95% (w końcu będę miał szanse poznać) 24. DavMc 25. grzesiek e46 i Opek E30 26. Brzoza&Ania 27. Dziki&Madzia (na 70% i to dopiero w sobotę popołudniu) 28. Madziulka&Krzysiek na 99% ( od soboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi