Paweł Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jesteśmy za piątkiem, na krócej nie opłaca się namiotu rozkładać :)No i oczywiście mało czasu na bmw_beer bmw_beer :gril: bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 jak najbardziej za piątkiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 no ja niestety w piatek nie moge bo bede miec druga zmiane w pracy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 no ja niestety w piatek nie moge bo bede miec druga zmiane w pracy:/ To widzimy sie w sobote z samego rana :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 stąd moje pytanie czy lecimy razem z nimi na sobote rano , czy jednak wybieramy sie na piątek wieczór no już na samym początku było tak ustlalone: zorganizować w dniach 17-19.07.2009 :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 stąd moje pytanie czy lecimy razem z nimi na sobote rano , czy jednak wybieramy sie na piątek wieczór no już na samym początku było tak ustlalone: zorganizować w dniach 17-19.07.2009 :gril:Hehe Kosa wiem ze tak było napisane , ale zapytałem ponownie bo dowiedziałem sie ze BKP smigaja dopiero w sobote Dobra w takim razie luzik , lecimy z Samer Patrolem od piątku bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavMc Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ja też się pojawie w sumie mam blisko;] 1. Kosa 2. Przemo_Wrc 3. Forest & Młoda 4.Rafcik & Żaba HEHEHEE 5. pawelorzechowski 6.bartez (moje cabrio sprzedane, najprawdopodobnije doczepie sie do kogoś) 7.Alaszi 8.Ciotka z mężusiem 9. 5oul 10. Dawid & Marlena 11. Michał 12. BANAN & Ania 13. Karolcia I Paweł 14. Pola & Mordulec 15. Mat & Marta 16. Emar & Aga (nie wiem czy do 19 ale do 18.07 na pewno ) 17. chiccoo => Paweł 18.Marc + mlody ,tyle do narobienia 19.sliwa i marta 20.mariusz13 + Ela na 90% 21. Rafałs 22. Dread! 23. dahrek+Agnieszka na 95% (w końcu będę miał szanse poznać) 24. DavMc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_e46 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja będę na pewno jeśli nie dam rady w piatek wieczorem to będę w sobote po południu <bmw_1> Prawdopodobnie ze mną przyjedzie kolega Opek E30 bo ma jakies tam problemy z autkiem. Więc dopisuje siebie i jego do listy. 1. Kosa 2. Przemo_Wrc 3. Forest & Młoda 4.Rafcik & Żaba HEHEHEE 5. pawelorzechowski 6.bartez (moje cabrio sprzedane, najprawdopodobnije doczepie sie do kogoś) 7.Alaszi 8.Ciotka z mężusiem 9. 5oul 10. Dawid & Marlena 11. Michał 12. BANAN & Ania 13. Karolcia I Paweł 14. Pola & Mordulec 15. Mat & Marta 16. Emar & Aga (nie wiem czy do 19 ale do 18.07 na pewno ) 17. chiccoo => Paweł 18.Marc + mlody ,tyle do narobienia 19.sliwa i marta 20.mariusz13 + Ela na 90% 21. Rafałs 22. Dread! 23. dahrek+Agnieszka na 95% (w końcu będę miał szanse poznać) 24. DavMc 25. grzesiek e46 i Opek E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 piatek piatek jestem stanowczo za piatkiem,my sie rozkrecimy a reszta dojedzie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 1. Kosa 2. Przemo_Wrc 3. Forest & Młoda 4.Rafcik & Żaba HEHEHEE 5. pawelorzechowski 6.bartez (moje cabrio sprzedane, najprawdopodobnije doczepie sie do kogoś) 7.Alaszi 8.Ciotka z mężusiem 9. 5oul 10. Dawid & Marlena 11. Michał 12. BANAN & Ania 13. Karolcia I Paweł 14. Pola & Mordulec 15. Mat & Marta 16. Emar & Aga (nie wiem czy do 19 ale do 18.07 na pewno ) 17. chiccoo => Paweł 18.Marc + mlody ,tyle do narobienia 19.sliwa i marta 20.mariusz13 + Ela na 90% 21. Rafałs 22. Dread! 23. dahrek+Agnieszka na 95% (w końcu będę miał szanse poznać) 24. DavMc 25. grzesiek e46 i Opek E30 26. Brzoza&Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Czy może ktoś udzielić informacji, gdzie dokładnie się odbędzie zlocisz w Nysie? Czy będzie to na OSIR-ze tam gdzie odbywają się zloty Volkswagena i 4TUN party? A może z drugiej strony jeziora? Prosiłbym o jakieś bardziej szczegółowe informacje. Aha no i czy będzie mozliwy do wynajęcia pokój, domek, może jakieś pole namiotowe no i jakie koszty takiego interesu? Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Domki są tam do wynajęcia a dokładnie to to jest to miejsce http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/2307,skorochow,osrodek-wczasowy-kemping-pole-namiotowe-w-skorochowie-w-opolskim;opolskie/ Do zobaczyska bmw_beer :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Mam jeszcze jedno pytanko. A mianowicie wy lecicie z wroca, a ja z Dawidem i Marlena jedziemy oddzielnie bo niezbyt nam się opłaca najpierw na wrocek lecieć a później na Nyse. Wiec czy już wiadomo mniej więcej w którym to miejscu się rozkładamy?? Żebyśmy nie szukali was happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No to tak w sprawach organizacyjnych : Nysa Samer Patrol jak sama nazwa wskazuje odbywa sie w nysie na osrodku OSiRu , jesli chodzi o zakwaterowanie to pola namiotowego raczej nie brakuje dla tych którym zimno w dupe albo niewygodnie w namiocie mozna wynajac sobie pokoje w domkach lub całe domki jednak to juz załatwia sobie kazdy sam na własna ręke. Na biwaku jak to na biwaku , wszelkie krzesełka / stoliki / fotele ogrodowe kazdy przywozi ze sobą , chyba ze lubi postac 3 dni to mozna przyjechac bez :lol: Jesli chodzi o samo przebywanie na osrodku to podstawowa zasada jak ktos narobi syfu (czyt. nabrudzi / naśmieci) TO SPRZĄTA PO SOBIE , albo jesli nie zamierza utrzymac porządku wkoło siebie , niech rozbije sobie namiot przynajmniej 300 metrów od nas :lol: Nie wiem jak w tym roku ale mozliwe ze na terenie bedzie impreza w stylu disko-miks-samer-balet-party , oprócz tego jesli uda sie rozbic z namiotami w tym miejscu gdzie rok temu to zrobimy ognisko i znowu bedzie okazja zeby posiedziec do rana :gril: bmw_beer :drunk: Jesli chodzi o zaplecze gastronomiczne to na terenie całego osrodka jest kilka "jadłodajni" gdzie mozna zejsc normalny obiadek / rybke / gyrosa itp , wiec raczej z głodu nikt nie padnie z pragnienia mysle również bmw_beer :drunk: Mimo wszystko proponuje za wczasu zaopatrzyc sie w produkty spozywcze kiełbaski / napoje chłodzace / browarki itd itp zeby pozniej nie jezdzic po Nysie w poszukiwaniu sklepu spozywczego tylko od razu zabrac sie do grilowania :lol: bmw_beer Jesli chodzi o termin przyjazdu to kto moze ten smignie pod wieczór w piatek wyjazd bedzie najpewniej gdzies z bielan wrocławskich w okolicach 18-19 a kto nie moze ten dołaczy do nas w sobote rano bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja się postaram w piątek wieczór przybyć, bo się okazało że moja druga połówka ma wolne w tym czasie, tylko teraz pytanie brzmi: czy ktoś się ze mną zintegruje i napije hehe?? W sumie nikogo nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja się postaram w piątek wieczór przybyć, bo się okazało że moja druga połówka ma wolne w tym czasie, tylko teraz pytanie brzmi: czy ktoś się ze mną zintegruje i napije hehe?? W sumie nikogo nie znam... O to możesz być spokojny bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 wpadaj :party: nie bój się naprawdę nie gryziemy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Mam jeszcze jedno pytanko. A mianowicie wy lecicie z wroca, a ja z Dawidem i Marlena jedziemy oddzielnie bo niezbyt nam się opłaca najpierw na wrocek lecieć a później na Nyse. Wiec czy już wiadomo mniej więcej w którym to miejscu się rozkładamy?? Żebyśmy nie szukali was happy_bmw nie wiem jak chcecie jechać ale chyba najszybciej będzie jak polecicie autostardą a jak będziecie jechać autostradą to zajechać na bielany wr. na spotkanie i razem polecimy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nam z Jawora najszybciej będzie na Świdnicę, później Dzierżoniów, Ząbkowice i Nysa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nam z Jawora najszybciej będzie na Świdnicę, później Dzierżoniów, Ząbkowice i Nysa :mrgreen: to jak przez Dz-ów to możemy leciec razem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil8810 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nom... to elegancko;]... Jak wyrobię się w terminach (własna działalność) to również dołączę;]. Może koledzy weterani doradzą to i owo do zrobienia w mojej betce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie ma problemu :wink: ugadamy się tylko w jakimś charakterystycznym miejscu w Dzierżoniowie i polecimy na Nysę razem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Nam z Jawora najszybciej będzie na Świdnicę, później Dzierżoniów, Ząbkowice i Nysa :mrgreen: ja też przez Jawor i Dz-ów będę leciał bo z Prochowic prosto na Jawor uderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 To widzę że szykuje się niezła drużyna na przejazd z Dzierżoniowa. My dołączymy w Ząbkowicach na Orlenie na wylocie na Kłodzko. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 to my będziemy czekać na SHELL'u (od strony Świdnicy) godzinę dogadamy jak będziemy wiedzieć o której wroc wyjeżdża ale myślę, że koło 17-18 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi