8507tomek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 witam wiec jak w temacie mam luzy w kierownicy cos mi wyje jak skrecam, jest duzy luz w kierownicy, ciezko go utrzymac na drodze i mysle o wymianie maglownicy, jesli ktos wie jak ja wymontowac szybko i sprawnie to rosil bym o podpowiedzi i czy to napewno maglownica padla(zawieszenie jest wpozadku bylem na sprawdzeniu i nie ma zadnych luzow) z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wyglada na maglownice... ale mozesz sprawdzic pompe wspomagania bo to raczej pompy wyja oraz krzyzaka ktory laczy maglownice z kolumna kierownicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ale chyba jak kupie maglownice to powinna byc ze wspomaganiem bo chce sobie kupic taka http://www.allegro.pl/item666534480_maglownica_przekladnia_bmw_3_e36_promocja_12mc.html a i wyczuwam luzy jak wychodzi z maglownicy taki drazek do ktorego dokreca sie kolumne kierownicy(nie wiem jak sie na to mowi bo sie nie znam)a wyje mi nawet jak mam zgaszony samochod i to slychac ze z maglownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ten "drazek" to jest pewnie ten krzyzak o ktorym pisalem.... A mi chodzilo ze wyje np pompa a nie maglownica..... Zanim wydasz tyle kasy sprawdz tego krzyzaka oraz pompe i jak bedzie ok to wtedy maglownica. Jak sie nie znasz to pojedz do jakiegos mechanika najlepiej znajomego lub do paru i spytaj sie co to moze byc..... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 ale tobie chodzi o krzyzak ten co laczy te 2 drazki a mi chodzi o to ze luz jest na tej koncowce co przykrecasz jak sie nie myle 13 kluczem do maglownicy i chyba tam jest na frezie ten walek chyba ze sie myle nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi