LUCKY Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 http://img12.imageshack.us/img12/6990/plakatcopya.jpg W imieniu Bmw Team Śląsk chciałbym serdecznie zaprosić na nasz drugi zlot który odbędzie się 5 lipca. Wiecej informacji na stronie klubowej www.bmw-bts.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil8810 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No a ja już chyba tradycyjnie ustawiony na ten termin jestem bo do Poznania mam wyjazd;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Z WIELKĄ PRZYKROŚCIĄ INFORMUJĘ ŻE II ZLOT BMW TEAM ŚLĄSK NIE ODBĘDZIE SIĘ W TERMINIE CZYLI 5 LIPCA Z POWODÓW TECHNICZNYCH, ZLOT ZOSTANIE PRZENIESIONY NA SIERPIEŃ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi