kryters Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tragiczny-poranek-we-Wroclawiu---trzy-osoby-nie-zyja,wid,11240179,wiadomosc.html?ticaid=183f3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ciekawe kto tak dowalił ... Szlag , okropna tragedia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 co te nasze ukochane BMW sie czesto zapalaja po dzwonie , nie dalej jak dwa tygodnie temu koleszka jadąc e38 4,4 wywalił w drzewo w Miłoradzicach, trasa Wrocław-Lubin, i tez auto stanęło w ogniu...dobrze ze przypadkowy gość jadący wyciagnął wszystkich z auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ;/ nie chciałbym takiej sytuacji zginąć w ogniu i nie móc się wydostać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 widziałem w wiadomościach na regionalnej... tak swoją drogą ciekawe dlaczego uciekali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 a wiadomo co za bmw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 a wiadomo co za bmw??? z tego co zostało wyglądało jak e36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/koszmar-spalili-sie-w-bmw,1326566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 to była trójczyna, kurcze ciekawe czy warto było dla tej flaszki czy piwka bo pewnie dlatego małolaty uciekały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 JAk dla mnie masakra...spalic sie zywcem w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Masakra szkoda tych ludzi. Też wydaje mi się, że musieli coś łyknąć dlatego uciekali co nie wyszło im na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 niech bedzie to ostrzezenie dla innych ze nie warto uciekac szkoda zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Noc świętojańska... wszędzie imprezy.. nie wiadomo dlaczego uciekali.. może alkohol... może coś innego... nie ma co oceniać wieku czy powodu.. poczekajmy do wyjaśnienia sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ...ja dzisiaj od rana bombardowany telefonami od rodziny, czy ze mna wszystko ok....przez caly weekend impreza urodzinowa w nysie nad jeziorem, dzis akurat mialem wracac do Wrocka...a w radiu i tv mowili tylko ze czarne BMW z 3 osobami mialo wypadek itp. ...moim zdaniem nie ucieka sie bez powodu....za predkosc mogliby dostac tylko mandat, za alkohol stracic prawko, a nie zycie...pytanie czy bylo w ogole prawko bylo...ale poczekajmy na oficjalne wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Przejezdzalem tam, juz od rana znicze sie palily. 3 mlode osoby, podejrzewam ze jako sobota wieczor i 4am to byli po glebszym. Szkoda, tak nie musialo sie skonczyc. A tak apropos, znowu beda ze Ci od beemek to piraci drogowi itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tu jeszcze trochę info o wypadku : http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6741179,Wroclaw__Trzy_osoby_splonely_nad_ranem_w_BMW.html Jeszcze w Merca przywalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja piernicze. Splonac zywcem. Ja dziekuje za cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Po wydechu i kołpakach kojarzę goscia , jak pracowałem na wojnowie to często mijał mnie , nieraz truskawki kupował. To była 318 w gazie Szkoda że taki finał [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jechałem tamtędy godzinę przed nimi ( tez z trzema osobami na pokładzie i również BMW ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Szkoda chłopaków tym bardziej że ich znałem... [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin26 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 dwoje z nich to moji znajomi.....to byli mlodzi ludzie...to boli najbardziej ze cale zycie mieli przed soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi