AWV Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Czy ktoś wie co oznaczają czerwone kropki na sprężynach, a co niebieskie (kolor sprężyny czarny) ? Z góry dzięki za info <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 pewnie jakies znaki fabryczne marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Twardość spręzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Właśnie też tak myślałem, że to o twardość chodzi. Tylko które są twardsze, te z niebieską czy czerwoną kropką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczek_ Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 czerwone = twarde niebieskie = miękkie tak chyba było nie pamiętam do końca :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 To jeśli tak jest to <bmw_1> bo mam właśnie czarne sprężyny z czerwonymi kropkami a bałem się że te z niebieskimi są twardsze. Zmieniłem amorki na sportowe, ale nie mam jeszcze sprężyn obniżających (utwardzanych) i obawiałem się że na za miękkich sprężynach rozwalę amory. Dzięki Wilczek_ bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 To jeśli tak jest to <bmw_1> bo mam właśnie czarne sprężyny z czerwonymi kropkami a bałem się że te z niebieskimi są twardsze. Zmieniłem amorki na sportowe, ale nie mam jeszcze sprężyn obniżających (utwardzanych) i obawiałem się że na za miękkich sprężynach rozwalę amory.Dzięki Wilczek_ bmw_beer nie rozwalisz, za to na twardych springach to sobie plomby w zębach pogubisz, przejedź się moim (dodatkowo mam jeszcze rozpórki, tuleje m-technika i kilka innych) to zobaczysz jak fajnie można po zakrętach bokiem latać z wyłączoną trakcją... i nawet nie chce specjalnie się przechylać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 kolor sprezyn nie ma znaczenia na tardosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi