d1sola Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 kto mi powciaga nadkola we wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Na allegro są chyba takie wywijarki do nadkoli, obsługa prosta bo przykręcasz do piasty i wywijasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahrek Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ale jeśli był błotnik szpachlowany to nie radziłbym tego robić, jeśli masz 100% pewności, że jest zdrowiutki można się pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ale jeśli był błotnik szpachlowany to nie radziłbym tego robić, jeśli masz 100% pewności, że jest zdrowiutki można się pokusić. Dokładnie jak kolega pisze, też chciałem to robić i zastawiałem się nad maszynką do wyciągania nadkoli (ponoć obsługa banalna), lecz po czasie stwierdziłem że oddam to komuś do zrobienia... W kolejnych dniach wpadłem na genialny pomysł... nie będę poszerzał nadkoli tylko kupie mniejsze felgi Ale jeśli ktoś wie, gdzie we Wro (ewentualnie okolicach) robią takie cuś to proszę o znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi