wojtek75 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam,mam pytanie:zamierzam w swoim <bmw> podłączyć wzmacniacz + tube,czy mogę się jakoś podpiąć pod orginalny wzmacniacz?? chodzi mi o sterowanie i sygnał. Czy muszę ciągnąć kable od radia??? z zasilaniem nie ma problemu bo akumulator mam w bagażniku POZDRAWIAM <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Radio też masz oryginalne? Polecam podłączyć wzmak pod radio. Nie grzebałbym przy czymś co jest orginalnie zamontowane. Druga sprawa, do wzmacniacza w BMW z radia dochodzi sygnał po wzmocnieniu końcowym. Większość wzmacniaczy sprzedawanych na rynku ma wejścia sygnału liniowego. A jedno z drugim się wyklucza i nie polecam podpinać w ten sposób zestawu. Chyba że chcesz zobaczyć jak ładnie świeci Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dzięki...rozwiałeś moje wątpliwości...radio mam Clariona i też doszedłem do wniosku że będzie lepiej polożyć nowe kabelki POZDRAWIAM <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi