streetracer! Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Chciałbym podłączyc moja bmke pod kompa ale jest jeden problem pytanie_bmw Mam to male gniazdo diagnostyczne na silniku i widac ze dawno temu zgubiła sie zaslepka styki są mega brudne z kurzu i rożnego brudu, założe sie ze jak poldlacze to nie bedzie styku... i teraz: czym to zalac wd-40 czy cos? zeby nie zrobic zwarcia np. Poradzcie cos jak najlepiej to oczyscic? A drugie pytanko to jest takie: ile kosztuje program do diagnostyki i ew. kabel itd.? Bo wiem ze podpiecie kosztuje nie mało, i czy nie warto by miec własna diagnostyke? :mrgreen: <bmw_3> [ Dodano: 12 Czerwiec 09, 00:02 ] a jeśli już to jaki najlepszy program do e30 1.8 m10? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 w sklepach elektronicznych kupisz specjalne coś do czyszczenia styków. usuwa tlenki i zabrudzenia. WD40 ci raczej dodatkową teflonową izolację da niż poprawi coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 w sklepach elektronicznych kupisz specjalne coś do czyszczenia styków. usuwa tlenki i zabrudzenia. WD40 ci raczej dodatkową teflonową izolację da niż poprawi coś. Tak jak Borsuk pisze.. ten preparat nazywa się Contact Cleaner, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi