Pawel Komor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czy kierownica od M5 bedzie pasowala do e36? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Pokaż jakieś zdjęcie bo już różne kierki widziałem na które wołali "M5". Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Musisz sprawdzic jak wyglada wielowpust inaczej mozna sobie gdybac , jesli dobrze pamietam REKIN kupował do swojej E28 kierownice wyjęta z innej E28 i nie pasowała wiec w tym przypadku tez moze ale nie musi pasowac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Komor Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 kierownica jest taka sama jak na tej aukcji: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=97439876 dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 popieram mordulca bmw_beer ja zanim kupiłem swoje to mierzyłem dwie sztuki.każda oczywiście miała ''na bank'' pasować a jednak wieloklin się różnił od mojego.chodż na allegro gość się zarzekał że pasuje :wink: .także radzę ci sprawdzić przed kupnem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No ja tez kupilem do swojej drewno+skóra ale okazało sie ze nie pasuje bo jest z rocznika 2000 a ja mam 96.A po 98 była zmiana zwijacza...wiec kupiłem nowy i nie wiadomo czy przelacznikow nie trzeba tez kupic pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 kierownica jest taka sama jak na tej aukcji: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=97439876 Będzie pasować. Widziałem już E36 z takimi kierkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi