Numark125 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Otóż mam problem z wkrecaniem sie silnika m50b25 na obroty i w związku z tym mam pytanie czy ktoś byłby tak dobry i użyczył mi przepływomierza na moment aby stwierdzić lub wykluczyć jego usterkę...? Bo wydać 400 zł na darmo jeśli się okaże ze to nie to mija sie z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Otóż mam problem z wkrecaniem sie silnika m50b25 na obroty i w związku z tym mam pytanie czy ktoś byłby tak dobry i użyczył mi przepływomierza na moment aby stwierdzić lub wykluczyć jego usterkę...? Bo wydać 400 zł na darmo jeśli się okaże ze to nie to mija sie z celem. a nie lepiej podpiąć auto pod komputer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi