szakal80 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 witam chcialem zapytac czy uklad wydechowy z m50 2.5 litra bedzie pasowal do m50 2.0 litra dodam ze chodzi o e34 z 94 roku dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nie jestem pewien ale na logike to wydech powinien byc taki sam od miejsca gdzie sie konczy kolektor wydechowy... bo on bedzie raczej na 100% inny bo silnik wiekszy:D a co do reszty powinno paswoac bo watpie zeby w kazdej pojemnosci robili inne uchwyty w podlodze rozne oslony i rozne konstrukcje miejsca na wydech. Ale moze sie myle <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 z tego co wiem to w m50b25 jest dwururka, a w m50b20 jedna rura... i nie mowie tutaj o koncowce tlumika :wink: roznica zaczyna sie przy srodkowym tlumiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 z tego co wiem to w m50b25 jest dwururka, a w m50b20 jedna rura...i nie mowie tutaj o koncowce tlumika :wink: roznica zaczyna sie przy srodkowym tlumiku Tak jak wyzej ,zmienialem u siebie , jedna rurka wychodzi ze srodkowego.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja u siebie mam z b25 i nie bylo problemow z zalozeniem, z tym ze juz wczesniej mialem caly uklad remusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi