BMWARIAT Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 mam radyjko bavarii ale w aucie nie mam kostki (jest iso) moze ktos mi rozrysowac schemat tej wtyczki z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu80 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 wtyczka iso składa sie z dwóch cześci jedna to są kable do głośników(to ta gdzie klin jest w środku) a dróga to zasilanie(klin na dole wtyczki)- czerwony kabel to jest"+", czarny "-"= masa, zółty dodatkowy "+" - ktory w niektórych modelach tez trzeba podlączyc, niebieski służy do osługii wysówanej anteny. Druga kostka to głośniki przód to są dwa zewnętrzne a tył to dwa wewnętrzne. pozdrowionka i życzę miłej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mysle ze chodzi o rozpisanie wtykow w kostce w bavarii ? Gdzies takie cos mialem postaram sie znalezc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWARIAT Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 kostke iso znam na pamiec chodzi mi o kostke bavarii jakby ktos mial rozrysowana pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraon Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 O takie gniazdo Ci chodzi?? bo do BMW tylko takie cosik mam 1 - głośnik lewy przedni (+) 2 - głośnik prawy przedni (+) 3 - głośnik lewy tylny (+) 4 - telefon (wyciszanie) 5 - +12V po stacyjce 6 - głośnik prawy tylny (+) 7 - nie podłączone 8 - głośnik lewy przedni (-) 9 - +12V bezpośrednio z akumulatora 10 - czujnik dla siły głosu zależnej od prędkości jazdy 11 - głośnik prawy przedni (-) 12 - głośnik lewy tylny (-) 13 - oświetlenie 14 - głośnik prawy tylny (-) 15 - masa (minus zasilania) 16 - wyjście sterowania anteny automatycznej Małe gniazdko koncentryczne występujące w niektórych modelach odbiorników BMW przeznaczone jest do sterowania systemu Antenna Diversity (automatyczny wybór anteny zapewniającej lepsze warunki odbioru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWARIAT Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 O TO WLASNIE CHODZILO DZIEKI HOPAKU :twisted: :twisted: <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi