rumunm5 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 hejka jaka moze byc przyczyna rozlaczania biegow podczas jazdy tzn. nieraz jest normalnie przelacza bez problemu a nieraz mam tylko jedynke i wsteczny jezeli jadac na jedynce rozpedzam i lekko odejme gazu to wyzuci tak jakby na luz zamiast przelaczyc dalej ale zawsze przelacza normalnie kiedy mu docisne do ok 6 tys to wtedy biegi sa czy to cos z cisnieniem w skrzyni? zadne komunikaty mi sie niewyswietlaja raz jest dobrze a raz zle niema reguly na to pomozcie olej mam swiezo wlany bo myslalem ze to moze byc wina oleju wiec wymienilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 trzeba sprawdzić poziom oleju to po pierwsze, jak jest za mało to skrzynia może wydawać dźwięki, spróbuj posłuchać skrzyni jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 sprawdzalem juz jest ok poziom jest dobry wszystko niby jest ok ale robi takie psikusy jezeli byl by defekt to by byl komunikat getribe problem a tu nic raz pojawilo sie takie cos : "tans program" niewiem co to aler zniklo po zgaszeniu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi