Pecet Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Drodzy koledzy, Krótko i na temat, przed chwilą oglądałem silnik od góry i z kanału, są 2 przewody paliwowe: zasilający i zwrotny, jeden z nich (patrząc od spodu auta, od strony kierowcy wchodzi w dolnej części silnika do jakiejś puszki czy filtra, drugi leci do góry i znika pod obudową, który z nich to zasilający a który zwrotny ? Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Na zasilającym musi być filtr paliwa. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB31&mospid=47444&btnr=13_0362&hg=13&fg=10 Odnajdź go i będziesz wiedział który to zasilający Nie wiem jak w M50 ale u mnie jest pod autem po lewej stronie na wysokości siedzenia kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi