woz Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 witam... ja bym chciał 2 duze naklejki,koszulke i 2 ramki pod tablice ) OK, ale jaki rozmiar koszulki by sie przydal (jezeli koszulki wogole sa..), i jaki kolor naklejki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 co do koszulek, uderzać do Foresta: http://www.maxbimmer.pl/threads/10802-UBRANIA-KLUBOWE-Z-HAFTEM-POLARY-KOSZULKI-CZAPECZKI naklejki się zrobi, ramki od Pawła na spocie lub, na życzenie mogę wozić w aucie jestem we Wro od 7 do 15 w robocie ewentualnie między 15 a 16 mogę umówić się na trasie od Żmigrodzkiej przez pl. JPII do Karkonowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 akto bedzie mail smycze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 aha i smycze ma tez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 mozna się usmiechnąć o smycz na spot? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 mozna się usmiechnąć o smycz na spot?pzdr jesli mozna to ja tez chcialbym sie pousmiechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 oki tylko podejdzcie do mnie zebym nikogo nie szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 oki,będziemy wypatrywać zacnej e30tki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
old Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 witam,dlamnie jedna duza naklejke na szybe prosze,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi