pawelo Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 znajomy dzwonił do mnie ze ma kłopot . jak jechał ostatnio do pracy zaświeciła się mu kontrolka od oleju :? ,nie tak dawno temu go wymieniał,bagnet niemalże suchy(zrobił akcje dolej olej :wink: ) a na ciepłym chodzi jak traktor tyle mi powiedział przez telefon.jakies tam swoje przypuszczenia mam ale jak nie dotknę jak nie powącham nie skojaże .moze wy cos pomożecie uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 jeśli ma hydropopychacze a pewnie ma to mogl sie ktoryś przytrzeć i chodzi głośno? Jak kiedyś wymienialismy wszystkie w e36 1.6 to przez pierwszy moment właśnie tak chodzil, a jak nabrały oleju to sie uciszyły :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 dzisiaj jak dzwoniłem to powiedział ze jakby nie chodzil na jeden gar i ze mył samochod i silnik.ok to by mogło sugerować nierówną praca ale co z olejem :?: :?: silnik na złom :?: :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 niech sprawdzi czy filtr oleju ma dokręcony i czy nie kapie z pod korka spustowego, co do mycia to trzeba pamiętać, że po wymyciu należy przedmuchać całość (a w szczególności kostki i styki) i usunąć wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi