AWV Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Cena 50 pln http://www.allegro.pl/show_item.php?item=653011905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 kurde nie no AWV chojny jesteś tylko nie wiem po co komuś z pasjonatów i posiadaczy samochodów marki BMW kanapa do opla corsy?? uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Często BMW nie jest jedynym autem w rodzinie i może ktoś z forumowiczów ma Corsę i szuka kanapy. Myślałem, że w dziale "INNE" można tego typu ogłoszenia umieszczać, ale jeśli komuś to przeszkadza (czy jest raczej zabronione) to proszę admina o usunięcie tematu i będzie po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Często BMW nie jest jedynym autem w rodzinie i może ktoś z forumowiczów ma Corsę i szuka kanapy. zgadzam się i nie widzę w tym problemu, skoro to dział INNE.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 dobrze przepraszam za swojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 sam niedawno wystawiałem corse b 8) 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi