Enzo Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Jets jakis tak izaklad we wrocku lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 w wałbrzychu sa ogłaszają sie na allegro. maglownice/przekładnie po regeneracji 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jets jakis tak izaklad we wrocku lub okolicach? jest... w mirkowie, nazwy niestety nie pamiętam dają na to 12 miechów gwarancji... ale lepiej kup używkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A dlaczego nie chcesz sam sobie zregenerować? Zestaw naprawczy febi w IC kosztuje coś kolo 150 zł. Rozłożenie wszystkiego jest na poziomie wymiany klocków hamulcowych. Polerujesz listwę, wymieniasz wszystkie części i masz jak nówkę. Mówię oczywiście o maglu ze wspomaganiem. Jak na giełdzie pytałem się ile za regenerację, to powiedzieli mi 900 zł, chyba byli po :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 A dlaczego nie chcesz sam sobie zregenerować? Zestaw naprawczy febi w IC kosztuje coś kolo 150 zł. Rozłożenie wszystkiego jest na poziomie wymiany klocków hamulcowych. Polerujesz listwę, wymieniasz wszystkie części i masz jak nówkę. Mówię oczywiście o maglu ze wspomaganiem. Jak na giełdzie pytałem się ile za regenerację, to powiedzieli mi 900 zł, chyba byli po :party: hmmm, jak zabki beda zjechane to bedzie lipa z regeneracja. Juz myslalem o samodzielne jregeneracji. w katowicach mi poelcali na beemce klubu, krzycza 350zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jets jakis tak izaklad we wrocku lub okolicach? jest... w mirkowie, nazwy niestety nie pamiętam dają na to 12 miechów gwarancji... ale lepiej kup używkę ulica rzemieślnicza 15 bodajże. Jest jeszcze koleś na starym mieście, (chyba na jagiellończyka), też daje gwarancję, ale dziupla straszna i zaufania nie wzbudza. Zresztą jak mu coś nie wychodzi to dzwoni po radę do tych z Mirkowa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 hmmm, jak zabki beda zjechane to bedzie lipa z regeneracja. Rozbierz magiel i zobacz w jakim stanie jest listwa. Jeśli nie jest pordzewiała i nie ma wżerów, to polerujesz i zakładasz nowe części. Listwa chodzi razem z poprzecznym "ślimakiem" i to raczej nie będzie luzu, ponieważ pracuje to wszystko na stożku, a listwa do "ślimaka" dociskana jest przez teflonową wkładkę przez sprężynę i podkładki pod tą dużą śrubą. Wkładasz magiel w imadło i sprawdzasz czy ma luzy czy nie. Listwa chodzi w teflonowych wkładkach, które też wymieniasz. Jak rozbierzesz to obadasz i zobaczysz jakie to proste, jak będzie nie halo, to dasz do regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listwa7 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mam drżenia na kierownicy ale na wolnych obrotach na parkingu jak rusze to ustają ,czasami pojawiają się jak skręcam, w lewo na parkingu -tak niby jest OK -bmw E 46 3.0 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi