Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Switnie to wyglada jak kilka tygodni wczesniej kazdy chetny i na 100% pewny a kilka dni przed kazdemu cos wypada ,dzieje sie z autem itp. Spoko,zaraz rozpoczna sie komentarze ze sie czepiam i glupoty gadam ale tak to wyglada Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli...no cóż widocznie musieli miec faktycznie ważne powody skoro nie będą z Pauliną i Marcinem w tak ważnym dniu ich życia. Panowie spokojnie , kto moze ten przyjedzie nic na siłe , skoro faktycznie awaria furaka to sprawa jak najbardziej zrozumiała <bmw_2> Pozdro i do zobaczyska :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli... Super... We wtorek się dowiedziałem że rodzina się zjeżdża do mnie na jakiś obiad i nie mogę się zjawić na orszaku - wiedziałem wcześniej to napisałem. Jak bym mógł to bym przyjechał bo wiem że taki dzień jest tylko raz w życiu. Następnym razem nawet jak miałbym być to na żadną listę się nie wpisuje bo po co... każdy wie że nie przyjadę i tak. Teoria idealna. Jeszcze raz Mordulec i Pola życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji ślubu :party: i przepraszam, że nie mogłem się zjawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nie mialem okzji Was poznac, ale Zycze Wam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! :party: :party: :party: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli... Super... We wtorek się dowiedziałem że rodzina się zjeżdża do mnie na jakiś obiad i nie mogę się zjawić na orszaku - wiedziałem wcześniej to napisałem. Jak bym mógł to bym przyjechał bo wiem że taki dzień jest tylko raz w życiu. Następnym razem nawet jak miałbym być to na żadną listę się nie wpisuje bo po co... każdy wie że nie przyjadę i tak. Teoria idealna. Ojej,nie chciałem Cię urazic.Jak pojawisz się w Nysie to opijemy Twój PIERWSZY zlot.No chyba,że coś Ci wypadnie i jednak nie przyjedziesz... uklon_bmw [ Dodano: 20 Czerwiec 09, 18:47 ] Wracając do tematu.Sam orszak myślę,że można uznac za udany.Stała ekipa nie zawiodła.Paulina i Marcin jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i niech zawsze świeci Wam takie słoneczko jak dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 fajnie było, pogoda dopisała mam nadzieje ,że wesele też będzie udane :party: bmw_beer bmw_beer bmw_beer jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej lepszej drodze życia. Ekipa fakt dopisała, poza tym fajnie się leciało w 3 3ki na Wrocław <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Tak tak, orszak sie udał było zdaje sie 10 beemek, właśnie z Anią pijemy weselną zdobycz z bramy ( która Pola chciała sforsować tyłem :mrgreen: ) hehe ogólnie spoko pozdro dla wszystkich obecnych i raz jeszcze Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Szkoda że mnie z Wami nie było ale niestety muszę siedzieć w domu. To ostre zapalenie gardła i uszu to na prawde nie jest nic przyjemnego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 [ Dodano: 21 Czerwiec 09, 12:36 ] I dziękuję wszystkim za zrzutkę na prezent happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jak Mordulec napisał, że będzie trochę jeżdżenia to nie przyszło mi do głowy że aż tyle. Tak czy inaczej wjeżdżając na stacje komp wskazywał że zostało mi paliwa na 5km :mrgreen: mam nadzieję że reszta ekipy również dojechała szczęśliwie i bez przygód do domu. Wydaje mi się, że Nowożeńcy zadowoleni byli z naszej obecności... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli... Super... We wtorek się dowiedziałem że rodzina się zjeżdża do mnie na jakiś obiad i nie mogę się zjawić na orszaku - wiedziałem wcześniej to napisałem. Jak bym mógł to bym przyjechał bo wiem że taki dzień jest tylko raz w życiu. Następnym razem nawet jak miałbym być to na żadną listę się nie wpisuje bo po co... każdy wie że nie przyjadę i tak. Teoria idealna. Ojej,nie chciałem Cię urazic.Jak pojawisz się w Nysie to opijemy Twój PIERWSZY zlot.No chyba,że coś Ci wypadnie i jednak nie przyjedziesz... uklon_bmw quote] Popieram w 100% Foresta Szkoda że nie mogłem byc.... dzisiaj jeszcze rozszczelnił mi sie ten łacznik od wspomagania i płyn mi wycieka.... mam jakiegos pecha w tym tyg;/ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PARY MŁODEJ !! szkoda że nie mogłem byc... ale pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 mysle ze nowozency byli zadowoleni bo i pogoda i ekipa nie zawiodła i dopisala mam nadzieje ze dalsza czesc wesela tez udana pozdro dla tych co niezawiedli nasz pare młodych i oczywiscie zyczonka wszystkiego naj na nowej drodze. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haward Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 wszystkiego nalpeszego zycze razem z Ania na waszej nowej drodze zycia :party: :party: :party: :party: zyczenia spoznione ale sa ... sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcik Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego dla pary Młodej i sory ze nie byłem na całym orszaku ale ile udało mi sie czasu wygospodarowac na tyle byłem z wami w tym jakże pięknym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dzieki Wielkie za przybycie i jak to określili moi goscie weselni takiego "orszaku" to się nie spodziewali , generalnie wiekszosci koparki pospadały :lol: sąsiad nawet stwierdził ze zamienia Octavie na Beemke bo jak bedzie sie żenił to tez chciałby miec taki peleton za sobą :lol: generalnie odwaliliście kawał dobrej roboty , normalnie łezka w oku :wink: Prezent MAXBIMMEROWY super , rewelacyjna pamiątka serdecznie DZIĘKUJEMY uklon_bmw <bmw_2> Postaram sie jutro cos wiecej napisac i moze pare zdjec wrzucic z przejazdu (oczywiscie jak ktos ma zdjecia to bardzo prosze podeslac na -> mord@go2.pl ) Dzis jestem mega wymeczony i śmigam się przytulic do mojej nowej żony :wink: Pozdrawiam wszystkich którzy poświecili deczko czasu i bajurki zeby nas odprowadzic w tej ostatniej dordze , po której nic juz nie bedzie takie samo (tak twierdzą żonaci ) :lol: UPDEJT : "Orszakowcy" którzy nie otrzymali wódeczki prosimy o kontakt , w miare możliwosci przy najbliższej okazji spocie/zlocie przekażemy odpowiednio oznakowane 500ml bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja z moja zonka Marlena tez zyczymy wam wsystkiego najlepszego na nowej dluuuuuuuuuuuuuuugiej drodze zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pierwsza wolna chwila więc ja i chcę dodać coś od siebie Przyłączam sie do posta mojego męża i dziękuje Wam z całego serca za tak wspaniały orszak, za czas, który na to poświęciliście, za cudowny prezent, który zawsze będzie przypominał nam o Was (już zajmuje honorowe miejsce uklon_bmw ), ale przede wszystkim chciałabym podzięwać Wam za to, że spędziliście z nami te najważniejsze chwile w życiu uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Taki orszak to sprawa bezcenna, nie da się tego opisać słowamiten (kto to przeżył, to wie o jakich odczuciach piszę). Pozostaje nam tylko serdecznie Wam podziękować. Mogę również mieć nadzieję na to, że niektórym z Was będziemy mogli odwdzięczyć się tym samym uklon_bmw <bmw_2> :mrgreen: Dziękujemy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jak się ogląda te zdjęcia to łezka się w oku kręci, że nie było mnie tam ;( Również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Fotorelacja z Orszaku <bmw_2> [ Dodano: 29 Czerwiec 09, 19:34 ] ... [ Dodano: 29 Czerwiec 09, 19:35 ] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Pinknie było czekam tylko jeszcze na styl węża z przejazdu kolumny <bmw_2> I życzę jeszcze raz wszystkiego dobrego bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 co racja to racja, jest co wspominać i raz jeszcze gratulacje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 najlepsza fotka to balonik alasziego z tyłu auta :D nie no a tak poważnie to strasznie fajnie fotki, ciekawe czy jest jakiś filmik z przejazdu tropem węża :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ciekawe czy jest jakiś filmik z przejazdu tropem węża Niestety tym razem ani ja ani Pola nie moglismy wystawac przez szyberdach w czasie jazdy wiec materiału z przejazdu jest bardzo mało , niemniej jednak postaram sie cos z tego poskładac :wink: i oczywiscie taka prosba jesli ktos z naszych szanownych uczestników orszaku ma jakies zdjecia / filmiki z przejazdu kolumny to prosze o podesłanie do mnie na maila -> mord@go2.pl :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 jutro bedę przyklejał antenę od radia,która (wiadomość dla nie orientujących się w temacie) została wyrwana przez balon do niej przyczepiony :mrgreen: Orszak niesamowity, cały Wrocław w jedną i drugą stronę kilkanaście bawarek, no piękna sprawa. Pozdrowionka dla nowożeńców :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Troche to trwało ale powoli zaczynam nadganiac zaległosci w składaniu filmów <bmw_3> W zwiazku z czym serdecznie zapraszam a własciwie zapraszamy z moją małżonką do obejrzenia filmu z orszaku weselnego <bmw_1> Niestety film w wersji tylko do pobrania , poniewaz szkoda mi było wycinac i na siłe dopasowywac do 10 minut zeby zmiesciło sie na youtubie dlatego trwa 15 minut z kawałeczkiem , zajmuje około 190 mega i dzieki temu jest w dosc dobrej jakosci :wink: Jeszcze raz SERDECZNE PODZIEKOWANIA dla tych ktorzy towarzyszyli nam w tych wyjątkowych chwilach uklon_bmw LINK DO KLIPA : http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/orszak-weselny.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Mordulec kawał dobrej roboty z filmem zabawa był suuuper <bmw_2> ale koniec filmu :arrow: :cry: podziękowania <bmw_2> I jeszcze raz Wszystkiego Dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi