chorbacp Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 witam. po podlaczeniu auta pod kompa wyskoczyly mi bledy: 1. 24 error speedometr signal 2. 25 engine speed sensor 3. 26 injecton sensor 4. 13 voltage peak metering device czy ktos moze mi powiedziec czego dotycza te bledy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan M5 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ale napisz dokladnie detale auta rok pojemnosc co to za model?system paliwowy motronic czy siemens? jedyne co to z tego co napisales to moge przetlumaczyc tylko na polski 1.24 Błąd sygnalu prędkosciomieza lub czujnika pomiaru predkosci. 2.25 czujnik predkosci obrotowej silnika 3.26 czujnik wtrysku 4.13 regulator wysokiego napiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorbacp Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 auto e36 320i na osprzecie bosha 03/1992 chodzi mi o to jakie czesci ulegly awari i co musialbym wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan M5 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 wiesz co niewiem ja mam spis bledow dla bmw wszystkich modeli ale nic sie niezgadza z tymi numerkami co ty napisales niemam w spisie np bledu nr 13 a pod innymi nr mam calkowicie cos innego nizeli tobie wsykoczylo niewiem moze mam cos nietak moze ktos inny cos bedzie wiedzial na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi