przemo_wrc Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 tak jak pisałem lampy na czerwono:D oraz Montaz HID 6000K:D do tego doszła polereczka przy pomocy kumpla i dziewczyny:P efekt jak dla mnie super oceńcie sami.. lampy wyszły super:D w nocy sa ciemne pomarańczowe a w dzien idealnie wręcz czerwnoe jak reszta lampy:D dodaje kilka fotek pozdroo:) czekam na opinie;) :mrgreen: <bmw> [ Dodano: 23 Maj 09, 23:42 ] I jeszcze kilka foteK:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Przydaly by sie jeszcze black hella 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Wyglada dobrze z tymi migacami na czerwono <bmw_1> . Zastanawiam sie nad czyms takim do siebie. Czy jak swieci swieci na pomaranczowo na tyle, ze gliny nie beda mialy sie do czego doczepic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 woz, u mnie swiecą na taki grejpfrutowy kolor czyli pomaranczowo-czerwony przemo_wrc, teraz lampy tyle super wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ładnie ładnie ale ja bym jeszcze zdjął z klapy 520i :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 przód black hella bedzie jutro:D:D hehe BAnan własnie jest najlepsze to że pełno IS ków mi podjezdza i gaz w podłoge każdy ma dziwna mine hehehe d;latego 520 nie sciągne a lampki swieca tak jak kolega mówie a najlepsze jkest to że w nocy robia sie ciemno pomarańczowe a w dzień czaerwone dla mnie efekt jest zajeee:D aha i prędzej policja czepi sie o czarne niz o czerwone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 przemo_wrc, lampy super mam ochote zrobic u siebie takie same czym malowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Fajnie ci to wszystko wyszło Znaczek koniecznie zlikwiduj (520i) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 przemo_wrc, lampy super mam ochote zrobic u siebie takie same czym malowałes? Spray do lamp mały. koszt 20zł kupiłem w Motipie:) Co doz znaczka zostaje 2.0 i kropka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 przemo_wrc, walnij sobie 518i bedzie lepszy efekt :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 518i... właśnie miałem to zaproponować.. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 zrobiłeś back hella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 zrobiłeś back hella? Jutro:) walczyłem z kolektorem ssącym i elektryka wiec nie miałem czasu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi