Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

fotele przednie

Fabian Turała

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie czy da rade przełożyc poszycie skorzane z fotela na fotel? z góry dzieki za pomoc <bmw_2>

Da się da... ale co się przy tym kur*** i ch*** nalata, to Twoje ;D

Ja demontowałem te poszycia foteli i montowałem przy okazji wymiany mat grzewczych co by w dupę i plery było ciepełko. Tej roboty generalnie nie polecam ;D Ale da się.... :D

a tak korzystając z okazji - NIE LUTUJCIE przerwanego obwodu od grzania dupy... bo działał to on co prawda będzie... ale nagłe palenie w lewego poślada jak klapnięcia na lutownicę albo zapaloną fajkę (w trakcie jazdy) bezcenne :D

schemat czego :) ?

Oparcie : zdejmujesz osłonę z tyłu, odciągasz tapicerkę z zaczepów ramy fotela, zdejmujesz całą gąbkę wraz z poszyciem oparcia. Potem obcążki w dłoń i przecinasz każdy z chyba miliona zaczepów mocujących druty w poszyciu do drutów w gąbce (miedziane druciki zwinięte w kółko z bardzo ostrymi końcami).

Siedzenie : wyjmujesz fotel, lokalizujesz dwa czarne kołki, ucinasz je obcęgami, masz w łapie gąbkę i poszycie, milion zaczepów do odpięcia jak wyżej.

Na wymiankę przygotuj sobie milion plastikowych zatrzaskowych opasek elastycznych na przewody (Satan to Twój patent - jak to się nazywa profesjonalnie?).

Popijając piwko jeden fotel zajmie Ci jeden dzień. Jeśli masz dwa fotele bo przekładasz tapicerkę, masz dwa dni używania słów na k* na ch* i kilka innych które wymyślisz po drodze.

To masz w oryginalnym siedzeniu (chyba z milion):

p3011387.th.jpg

A to jest zdjęcie patentu satana na ponowne zamocowanie :

p3011416.th.jpg