Fabian Turała Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 mam pytanie czy da rade przełożyc poszycie skorzane z fotela na fotel? z góry dzieki za pomoc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Kiedyś się dowiadywałem i jest to możliwe. Ale nikt nie powiedział ze proste :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 mam pytanie czy da rade przełożyc poszycie skorzane z fotela na fotel? z góry dzieki za pomoc <bmw_2> Da się da... ale co się przy tym kur*** i ch*** nalata, to Twoje ;D Ja demontowałem te poszycia foteli i montowałem przy okazji wymiany mat grzewczych co by w dupę i plery było ciepełko. Tej roboty generalnie nie polecam ;D Ale da się.... a tak korzystając z okazji - NIE LUTUJCIE przerwanego obwodu od grzania dupy... bo działał to on co prawda będzie... ale nagłe palenie w lewego poślada jak klapnięcia na lutownicę albo zapaloną fajkę (w trakcie jazdy) bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 a moze ktos ma jakis schemat? dzieki za info bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 schemat czego ? Oparcie : zdejmujesz osłonę z tyłu, odciągasz tapicerkę z zaczepów ramy fotela, zdejmujesz całą gąbkę wraz z poszyciem oparcia. Potem obcążki w dłoń i przecinasz każdy z chyba miliona zaczepów mocujących druty w poszyciu do drutów w gąbce (miedziane druciki zwinięte w kółko z bardzo ostrymi końcami). Siedzenie : wyjmujesz fotel, lokalizujesz dwa czarne kołki, ucinasz je obcęgami, masz w łapie gąbkę i poszycie, milion zaczepów do odpięcia jak wyżej. Na wymiankę przygotuj sobie milion plastikowych zatrzaskowych opasek elastycznych na przewody (Satan to Twój patent - jak to się nazywa profesjonalnie?). Popijając piwko jeden fotel zajmie Ci jeden dzień. Jeśli masz dwa fotele bo przekładasz tapicerkę, masz dwa dni używania słów na k* na ch* i kilka innych które wymyślisz po drodze. To masz w oryginalnym siedzeniu (chyba z milion): A to jest zdjęcie patentu satana na ponowne zamocowanie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 borsuk, dziekuje za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi