woz Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Auto treningowe juz za wolne? :lol: "W miarę jedzenia apetyt rośnie"... <bmw_1> happy_bmw Cos o tym wiem. Ja powoli zaluje, ze zakupilem 3.0 a nie 4.0. Roznica az 70 KM i 110Nm... :twisted: Co do 318is i 320i, to brałbym pierwszy. Osiągi prawie identyczne, a 320i pali więcej, więc po co przepłacać? ...bo 6 garow to jest 6 garow <bmw_1> Zreszta tak jak pisalem, to jest wszystko na zasadzie cos za cos. Zaplacisz ciut wiecej na stacji benzynowej (nie wiem dokladnie jakie sa roznice w spalaniu miedzy 318 a 320, ale mysle, ze nie az takie duze..), ale masz silnik ktory chodzi rowniutko i napewno dluzej bedzie sluzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 ...bo 6 garow to jest 6 garow <bmw_1> Heheheheh :wink: Wiadomo, ale jak już pisałem - jak 6 garów, to minimum 2.5! Wg. mnie oczywiście bmw_beer Zaplacisz ciut wiecej na stacji benzynowej (nie wiem dokladnie jakie sa roznice w spalaniu miedzy 318 a 320, ale mysle, ze nie az takie duze..), Tak wertuję właśnie katalogi i jest napisane, że różnica wyniesie ok. 1l na 100. Przypuszczam, że jak będzie dawać się do pieca różnica może być nieco większa :roll: 320'ka przyspiesza o 0.2 sekundy szybciej i pojedzie o 1 km\h więcej... Różnica prawie żadna :roll: ale masz silnik ktory chodzi rowniutko i napewno dluzej bedzie sluzyl. Nie no, IS'ka nie będzie szarpać i prychać w porównaniu z pracą 320'ki Ale przynam rację - kultura pracy i żywotność, jeżeli auta były podobnie eksploatowane rzeczywiście powinna być większa... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 polecam tylko R6 jak kupisz 2.0 to po miesiacu bedzie Ci malo wiec 2.5 szukaj... e36 w dobrym stanie to raczej ciezko w tej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Według mnie 1.6 do tej budy stanowczo za mało. Tak jak koledzy pisali powyżej lepiej odczekaj te parę miesięcy więcej i odłóż więcej sianka i wtedy kup BMW do której nie będziesz musiał dokładać. Diesel też jest dobrą opcją. Ja mam 2.5tds i w sumie osiągi całkiem zadowalające, po roku założyłem chipa i jest jeszcze lepiej spalenie około 7-8 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 zacznijmy od tego ,że za tą kasę to szukaj e30 kupisz 316 sprzedaż i kupisz 320, sprzedasz 320 i kupisz 325 wszystko na temat wyboru wersji silnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 W sumie fakt.... e36 kupisz jakaś trupawą i będzie trzeba dokładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja mysle ze w tej cenie to żadnej z wyżej wymienionych nie znajdziesz w przyzwoitym stanie a przynajmniej będzie to trudne :?A co do tego co napisał woz to fakt,mam 318is i on nie hałasuje tak pieknie jak R6 :cry: :cry: :cry: Chociaż na jazde nie można narzekać,jak na tą moc to fajnie sie nim jezdzi,spalanie przyzwoite (jak w PB tak i na LPG ). I w moim przypadku silnik narazie bez awarii :wink: No i przypalić kapcia też daje rade :twisted: <bmw_1> ja ze swojego wsiadłem do is-a (nie swojego), to mnie o mało nie rozjechali na skrzyżowaniu jak z podporządkowanej wyjeżdżałem ;D to nie jedzie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi