SzWeNdI Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 WITAM;] mam problem z podlaczeniem radyjka w e34 wczesniej mialem orginalne radjo BMW C PROFESSIONAL RDS i chodzilo normalnie kupilem przesjsciowke i niepasi ma ktos moze jakis schemat???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Kolego podaj dokładniejsze dane pojazdu to zobacze co da się zrobić w sprawie schematu... Co do przejściówki... możesz coś więcej na ten temat napisać? Jak to wygląda i z czego przechodzi na co. Jakie radio chcesz podłączyć, czy też oryginał BMW czy jakiś "komercyjny" sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzWeNdI Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 nie to bedzie radjo nieorginalne Blaupunkta z tej kostki chcem przejsc na iso a model radja orginalnego podalem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 nie to bedzie radjo nieorginalne Blaupunkta z tej kostki chcem przejsc na iso a model radja orginalnego podalem wczesniej no to mi napisałeś Podaj mi dane szczegółowe twojej bumy, takie jak rok produkcji, wersje nadwozia, model silnika tego z którym auto wyjechało z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 http://studio24.prv.pl/ wchodzisz w KABLOMANIA i tam masz opis wszystkich złącz w radiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi