Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Bardzo fachowe podejscie. Polecam.

woz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jakis tydzien temu zakupilem alarm do swojej betty. Jakis tam polski, juz nei pamietam dokladnie jak sie nazywal ale juz tanich alarmow nie polecam :). Alarm i dwa kluczyki "scyzoryki" w komplecie. Do tego jeszcze 2 groty zeby dorobic po swoj klucz, oraz jeszcze pare innych duperel do calosci (jakies czujniki wstrzasu i td itp). Pojechalem na hale targowa do tych fachowcow od kluczykow (steef, na parterze. Rowniez ich polecam. Naprawde znaja sie na rzeczach) i oni od razu, ze z tym alarmem beda problemy. Sam alarm byl tani jak barszcz (chyba jakies 130zl). Koles pokazal mi, ze przy kluczyku juz byly ukrecona srubka przy grocie. Pomyslalem, ze po zamontowaniu beda problemy. Skoro jeszcze jako nowka cos tu nie gra, to co bedze z elektronika albo z czymkolwiek jak juz zamontuje. Nie chcialem ryzykowac ze o 2 w nocy bede musial zlazic i wylaczac syrene. Nowy, znacznie lepszy alarm juz zamontowalem na Kochanowskiego w firmie Wrocar. Alarm znacznie drozszy, ale o niebo lepszy.

Mniejsze z tym. Polecam tych gdzie kupilem ten pierwszy alarm. Firma nazywa sie Master trade. Przy ul. Pilsiudskiego 74 (budynek NOT) Nie polecam alarmu, ale polecam ICH i ich podejscie do klienta. Myslalem, ze tradycyjnie bedzie problem ze zwrotem, ze tu moze beda chcieli mi wcisnac inny alarm albo cos, ale bylem milo zaskoczony. Podejscie super. Poszedlem do nich i koles nawet raz sie nie skrzywil. Spytal sie co i jak i czy chcialbym wymienic na inny. Ja ze nie, bo ide w jakis drozszy. On ze spoko no problem, oddal kase za alarm i za wszystkie inne te duperele ktore nie byly w zestawie alarmu tylko dokupione osobno (wiec teoretycznie nie musial ich przyjmowac poniewaz nie byly wadliwe). Nie wiem, moze przesadzam, ale zaj&^%$cie pozytywnie mnie chlopaki zaskoczyli. Maja tam kupe innych rzeczy, CB, alarmy, blokady, komputery (chyba na stoisku obok ale wyglada jak ta sama firma) i inne cuda na kiju. Wiec za to ich podejscie jesli cos innego bede potrzebowal to napewno ich odwiedze. Aby wiecej takich bylo na rynku! <bmw_1>