Piter17 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 koledzy pomocy....mam e36 po swapie na 1.8 is wszystko podlaczone dobrze ... silnik z 93r instalacja orginalna jest ale komputer jest od e30 1.8is z 90 i tu problem bo nie odpala.... cewki raczej dobrze podlaczylem bo nic nie strzela jak kreci... iskra jest ... moze miec na to wplyw ze przeplywka nie jest zalozona i wydech jest rozkrecony zaraz za kolektorem..?? pomocy skonczyly mi sie juz pomysly [ Dodano: 19 Maj 09, 22:33 ] prosilbym o jeszcze podanie kolejnosci podlaczenia przewodow do cewek i od cewek do swiec tak dla pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 mysle ze wina lezy w tym komputerze.... tak jak ci pisalem juz wczesniej w jednym z postów...popros chlopaków z torunia o pomoc, przes neta ciezko okreslic cos czego sie nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 a mam pytanie jak podlaczyc kable do cewi... tak jak na tym zdjeciu?? bo tak przewody pasuja?? a przewody od cewek do swiec w jakiej kolejnosci?? w takiej jak na zdjeciu ponizej czy inna?? [ Dodano: 20 Maj 09, 08:43 ] zdjecie drugie [ Dodano: 25 Maj 09, 22:26 ] sszystko dobrze podlaczone iskra jak w odrzutowcu benzyna jest a nie odpala co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi