Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Pijany kierowca

AWV

Rekomendowane odpowiedzi

4.2 promila i jeszcze w miarę jechał... tak to chyba tylko Polak potrafi (pewnie też nie jeden Rosjanin).

Ja nawet jak wypiję jedno piwo to nie wsiadam za kółko, a koleś musiał... sam już nie wiem ile musiał wypić, ale na pewno nie 0,5l tylko sporo więcej.

Artykuł :

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/rekord-kierowcy-malucha,1309072

ps. Grozi mu do 2 lat więzienia z czego pewnie dostanie pół roku i zabiorą mu prawko na stałe.

cytuje jeden z komentarzy

"Jesli wydaje Ci sie ze zwiekszyles przez to

bezpieczensto przez doniesienie na policje to

zyjesz w błedzie. Kierowca malacza jest

prawdopodobinie uzalezniony od alkoholu iwsiadzie

ponownie za kierownice ale bez prawka i tez po

pijaku. Wiec myslisz ze Ci sie udale.???

trzeba zmienic mentalnosc polskiego narodu,

kultyre jazdy. Dobrze ze nie mam w rodzinie

kabla,bo bym tego nie przezył. WSTYDDDD polak na

polaka WSTYDDD wstydz sie zycze cie zeby ktos na

ciebie nakablował w innej moze kwesti ale nikt

swiety nie jest i za cos kiedys bekniesz, z kablem

wojujesz od kabla zginiesz hehe peace"

co za bezmózgie yeti :D

Jak dla mnie to nie jest tak do końca kablowanie... Wystarczy że pomyśle że taki człowiek po % może wyrządzić krzywdę komuś przypadkowemu - a wtedy aż nóż otwiera sie w kieszenie :evil:

A ten koleś miał 4,2 promila pewnie dlatego że chlał parę dni, tak jak napisał Jareknes.

Rekordy bijemy chętnie i bez względu na to, czy mają jakiś sens. Kiedy w latach 60. elekryfikowano wieś polską, wśród chłopów popularne było siłowanie się z prądem. Zwyciężał ten, który wytrzymał największe napięcie i nie umarł.

My jesteśmy the best :D

A to cytat z netu :

14,8 promila alkoholu we krwi miał Tadeusz S., który w 1995 roku jadąc samochodem, spowodował wypadek pod Wrocławiem. Wynik badania był tak nieprawdopodobny, że powtarzano je pięciokrotnie, zawsze z takim samym rezultatem. Mężczyzna zmarł kilkanaście dni później w wyniku obrażeń odniesionych w wypadku.

Ten jest też dobry :

Rekordzista przebywał w warszawskiej izbie wytrzeźwień 152 razy w 1999 roku. I nie zapłacił ani grosza. W sumie jest winien izbie 70 tys. zł

Można sobie poczytać o tym wszystkim :

http://hell.pl/blanka/humor/50prawd-o-alkoholu.html

Ale nie ręczę za tą stronę, bo nie wiem czy jest dla jaj czy to są prawdziwe informacje.